:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
|
|
 |
zvoncica Prijatelj foruma

|
Godine: 46
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839

|
|
...Samo ti bodi i dalje.... :thumbright: Bravisimoooo!!!!!!!!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
|
|
 |
rujni Upućeni član

|
Godine: 56
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403

|
|
sekula_au je napisao/la sledeće: | rujni sa zenama treba fino i lagano i znati sa njima fino ponasati to ti formula uspeha |
hvala ti prijatelju na savjetu, ja sam inače s ženama kao slon u stakleniku..
pokušat ću te poslušati,
jedno te molim kad primjetiš da opet skrećem i da zastranjujem , ono diskretno me opomeni
znaš vidiš i sam da sam ja za spektakle i grandioznost a u mjeri je krepost..
bilo bi mi pametnije da se povučem u osamu i razmišljam o tvojim riječima
jer s ovakivim nastupom i pomalo nastrano bahatošću samo tjeram pripadnice ženskog spola.
Često pomislim da se nalazim pored neke rijeke u zelenilu , sjedim na deki, koja je raširena na travi i sviram frulu.
Pored mene bleje ovce i behar miriše.
Zamišljam o nekoj bajnoj djevojci koja ima pletenice i koja je onako prirodna i koja ne poznaje ovaj svijet u kojem smo trenutno ti i ja..
Moj prijatelju( ako ti ne smeta taj atribut) i ako hoćeš bit moj prijatelj jer ti Sekula si dostojan tog atributa- u biti ja sam naturalist koji cjeni sve što je tako arhaično i tradicjonalno.
A fakat ne znam otkud meni ta grandioznost, spektakularnost i gizdavost...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
sto bi mi rujni smetalo pa mi i jesmo prijatelji ma polako bice sve ok nisi ti los pa covjek se uci dok je ziv i ne predaj se prijatelju samo hrabro
|
|
|
|
|
 |
rujni Upućeni član

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403

|
|
sekula_au je napisao/la sledeće: | sto bi mi rujni smetalo pa mi i jesmo prijatelji ma polako bice sve ok nisi ti los pa covjek se uci dok je ziv i ne predaj se prijatelju samo hrabro |
ah , laknulo mi jei ti se meni možeš obratiti za savjet i možemo si biti ono što se kaže u miru i dobru.
;ma znaš , drago mi je da si me ti i većina drugih prihvatili i svjestan sam da ja fakat možda iritiram sa svojim izražajem koji je donekle stran i pomalo napadan ali mislio sam daću s njim unijet dah proljeća, osmjeh na lica, radosna buđenja i pjesmu iz dubine duše.
Pa eto , prijatelju moj- uživaj u dananjem danu i znaj da ti jedan čovjek po grijehu a mladić po razmišljanju želi da doživiš još ovoliko dana ida se osjećaš sretan i ponosan jer se nalaziš u nečjim srcima dobrih žena i drugara ma gdje oni bili.
|
|
|
|
|
 |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
Bravo Sekulence ... Samo cepaj !!!!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
rujni svi smo mi od krvi i mesa ovaj forum za druzenje a ne za svadjanjei ti uzivaj jel je samo jedan zivot a njega treba iskoristiti hvala ti tresnjice bice cepanja uskoro kad kupim novi komp
|
|
|
|
|
 |
vecadok Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd

|
|
ja kasnim, ali se nadam da ne zameraš...sve čestitke...a kad signeš, čekaju te palačinke...naravno, na plafonu
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
 |
daljina Odomaćeni član

|
Datum registracije: 06 Sep 2003 Poruke: 2748 Mesto: USA

|
|
Bravo, Sekula!!!!
:hello2:
|
_________________ ponekad i daljina moze biti blizu |
|
|
|
 |

|

|
|
nikad nije kasno vecadok hvala daljina
|
|
|
|
|
 |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)

|
|
... e a zašto ja uvijek kasnim?... bravo majstore, sa zakašnjenjem ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|