:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Danas su objavili spisak indentifikovanih poginulih osoba zeljeznickoj nesreci. Ukupno 43 osobe.
Svaka cast MUP-u CG, oozblju u KC Podgorice i svim ostalim koji su ucinili sve da se smanji broj zrtava.
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Ovo je stvarno najveci uzas,nadam se da ce istraga ubrzo pokazati ko je zaista odgovoran.
Saucesce porodicama preminulih.
Da li je taj masinovodja zaista kriv u toj nesreci ili njima samo treba zrtveno jagnje?!
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Biiip ti zivot. Ne mogu da zatvorim oci a da ne pomislim na sliku bezivotnog decaka na rukama spasioca. Imama dvoje dece, ne daj boze ovakvu tragediju nigde
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Nema sta da se kaze na ovo.Strasna tragedija.
Kao sto je rekao Jugovic, ne treba sada pitati ko je kriv nego pomoci tim ljudima.Krivca ce naci policija nakon ispitivanja ove nesrece.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
curica_pg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 209 Mesto: Podgorica

|
|
stvarno je bilo uzasno... citava crna gora je bila na noge,svi su pomagali.u zavodu za transfuziju krvi odazvalo se mnogo ljudi,iz citave crne gore.Poginulo je 5-oro djece na licu mjesta,a sinoc je podlegao povredama jos jedan djecak,ukupno 44 osobe su stradale...
|
|
|
|
|
 |
djinaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140

|
|
Ovo je zaista jako strasno.I u Srbiji je mnogo ljudi potreseno,ja sam licno par puta zaplakala,jer su prizori bili stravicni...Svi smo nemo posmatrali i uzdisali.
Iskreno saucesce porodicama postradalih.
Sto se tice krivca,mislim da taj masinovodja i pomocno osoblje su jednostavno primali naredjenja i mogu da zamislim kako se oni osecaju kad ih svi krive za toliku nesrecu.Kao i obicno,platice oni koji su najmanje krivi.Istraga ce potvrditi svoje,a cisto sumnjam da su ti vozovi tako ispravni,kao sto pricaju ti ministri i sta ja znam...
Ovakve nesrece se obicno desavaju negde daleko od nas,ali sada je i nas zaista opekla i peci ce jos dugo Crnu Goru...
Svaka cast svima na pomoci,pravi je trenutak da pokazemo koliko smo humani i solidarni.
|
|
|
|
|
 |
[duk] Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd

|
|
Strasno, imam druga, koj je trebao tim vozom da ide na pripreme, al srecom nije otisao....
|
|
|
|
|
 |
fioreCG Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2005 Poruke: 123

|
|
Broj zrtava se povecao... Jutros je umrla beba koja je rodjena odmah posle nesrece.
|
|
|
|
|
 |
mateoli Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213

|
|
momcima iz MUP-a, vatrogascima, osoblju KBC-a samo kapa dolje
jedno veliko hvala swima koji su na bilo koji nachin pomogli
welika tragedija, nezapamcena u modernoj istoriji crnogoskog drushtva
za swe nas jedna welika duboka rana koja nikad nece zarasti ali i opomena za dalje
ne daj boze nikome owako neshto
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Bas sam drzala palceve toj bebi,ali eto... Majka joj ima 17 godina,kakva tragedija za tako mladu osobu...Ma sve je jako strasno.
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Broj zrtava je trenutno 46
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ma pravi uzas...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|