www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najmanje 39 poginulih, ministar saobraćaja podneo ostavku
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
U pRoLaZu
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 08 Apr 2005
Mesto: La Habana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 3:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je stvarno velika tragedija!!! Sad Crying or Very sad

Da, sada se broj zrtava popeo na 46... Bas sam danas slusao na Elmag-u jednog masinovodju koji je pricao kakvo je stanje zeljeznice i mislim da je to kad-tad moralo da se desi... U svoj ovoj nesreci ipak sam bio zadovoljan svojim narodom kad sam vidio koliko je ljudi pristiglo i ne samo policije, vatrogasaca i drugih sluzbi vec i gradjana... Koliko je ljudi doslo da doborovoljno da krv... Stvarno svaka cast!

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 3:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daj Boze da ne bude vise zrtava. Gleda sam juce na tv snimke iz bara, Niksica i Bijelog Polja. Zalosti velike. Mene su suze isle.
Svaka cast svima koji su ne razmisljajuci sto se sve moze desit na strmini pohitali u pomoc ljudima.
Veliko HVALA svima koji su ucestvovali u spasavanju.

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate,ono sto je uprava zeljeznica CG uradila na konferenciji,tj. optuzila iako je u toku istraga,jadnog masinovodju koji sigurno nije nista kriv je za svaku osudu!
Pa svaki covjek iz tog vrha je trebao ako ima imalo dostojanstva da podnese ostavku,a vidite sto su oni uradili!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Pa nije on kriv sto su vozovi stari i sto nemaju sve kocnice!!!
Njegova djeca od te nesrece kao i zena sjede zatvoreni u kuci i ne smiju uopste da izadju napolje,kako bi i smjeli.Da li treba neko na njih sjutra da upire prstom zbog necije neodgovornosti i da govori da su oni djeca one navodne ubice?!

Ja cu da idem da protestujem ispred zgrade vlade ako njega osude,najozbiljnije!!!!!!!!!!!
Sve me je ovo tako iznerviralo i razalostilo,kakvi su ti ljudi zaista.

U pRoLaZu
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 08 Apr 2005
Mesto: La Habana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvije je tako.. Onima iz vrha je najlakse da optuze pojedinca.. Covjek radi dan i noc cijeli zivot sa neispravnim vozovima... Sam odrzava zenu i 3 cesrke a zive u jednoj jadnoj kucici koja nije ni kuca neko baraka a imao je tu nesrecu da vozi voz kojem je bilo sudjeno da donese ktasatrofu...

I sada njega kriviti? Dajte ljudi... On je sam rekao "Samo mi je zao sto sam ostao ziv!" Stvarno je i meni muka kad vidim kako ljudi nemaju osjecanja, obizrnosti niti icega ljudskog u sebi i krive njega koji nije mogao nista da uradi... Nije prvi put da padne voz sa sina... Pala je jednom lokomotiva, masinovodja je poginuo a njegov pomocnik povrijedjen... Ovo je moralo kad-tad da se desi da bi ljudu shvatili kakvo je stanje, da bi vlada uradila nestop o tom pitanju... Ipak, nazalost je zaista bilo mnogo zrtava! Crying or Very sad

gric202
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2006 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je on najmanje odgovoran!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Najmanje 39 poginulih, ministar saobraćaja podneo ostavku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon