:: |
Autor |
Poruka |
U pRoLaZu Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana

|
|
Ovo je stvarno velika tragedija!!!
Da, sada se broj zrtava popeo na 46... Bas sam danas slusao na Elmag-u jednog masinovodju koji je pricao kakvo je stanje zeljeznice i mislim da je to kad-tad moralo da se desi... U svoj ovoj nesreci ipak sam bio zadovoljan svojim narodom kad sam vidio koliko je ljudi pristiglo i ne samo policije, vatrogasaca i drugih sluzbi vec i gradjana... Koliko je ljudi doslo da doborovoljno da krv... Stvarno svaka cast!
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Daj Boze da ne bude vise zrtava. Gleda sam juce na tv snimke iz bara, Niksica i Bijelog Polja. Zalosti velike. Mene su suze isle.
Svaka cast svima koji su ne razmisljajuci sto se sve moze desit na strmini pohitali u pomoc ljudima.
Veliko HVALA svima koji su ucestvovali u spasavanju.
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Znate,ono sto je uprava zeljeznica CG uradila na konferenciji,tj. optuzila iako je u toku istraga,jadnog masinovodju koji sigurno nije nista kriv je za svaku osudu!
Pa svaki covjek iz tog vrha je trebao ako ima imalo dostojanstva da podnese ostavku,a vidite sto su oni uradili!!!
Pa nije on kriv sto su vozovi stari i sto nemaju sve kocnice!!!
Njegova djeca od te nesrece kao i zena sjede zatvoreni u kuci i ne smiju uopste da izadju napolje,kako bi i smjeli.Da li treba neko na njih sjutra da upire prstom zbog necije neodgovornosti i da govori da su oni djeca one navodne ubice?!
Ja cu da idem da protestujem ispred zgrade vlade ako njega osude,najozbiljnije!!!!!!!!!!!
Sve me je ovo tako iznerviralo i razalostilo,kakvi su ti ljudi zaista.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
U pRoLaZu Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana

|
|
Uvije je tako.. Onima iz vrha je najlakse da optuze pojedinca.. Covjek radi dan i noc cijeli zivot sa neispravnim vozovima... Sam odrzava zenu i 3 cesrke a zive u jednoj jadnoj kucici koja nije ni kuca neko baraka a imao je tu nesrecu da vozi voz kojem je bilo sudjeno da donese ktasatrofu...
I sada njega kriviti? Dajte ljudi... On je sam rekao "Samo mi je zao sto sam ostao ziv!" Stvarno je i meni muka kad vidim kako ljudi nemaju osjecanja, obizrnosti niti icega ljudskog u sebi i krive njega koji nije mogao nista da uradi... Nije prvi put da padne voz sa sina... Pala je jednom lokomotiva, masinovodja je poginuo a njegov pomocnik povrijedjen... Ovo je moralo kad-tad da se desi da bi ljudu shvatili kakvo je stanje, da bi vlada uradila nestop o tom pitanju... Ipak, nazalost je zaista bilo mnogo zrtava!
|
|
|
|
|
 |
gric202 Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570

|
|
Mislim da je on najmanje odgovoran!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|