:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant večeras je ušao u istoriju NBA košarke utakmicom u kojoj je sa 81 poenom skoro sam pobedio Raptorse 122:104. Raptorsi su nakon 2. četvrtine vodili sa 17 koševa razlike i tada je desio nezaustavljivi Kobi. Sve mu je polazilo za rukom: prolazi, driblinzi, slobodna bacanja, trojke, trojke sa slobodnim. Baš sve. 43 sekunde do kraja izvođenjem slobodnih bacanja postigao je 81. poen i na taj način upisao se na 2. poziciju liste NBA košarkaša sa rekordnim brojem koševa u utakmici. Ispred njega je samo legendarni Vilt Čemberlen koji je 2. marta 1962. godine postigao 100 koševa protiv Niksa.
„Nisam ni sanjao da će mi se ovo desiti. Kao dečak sam maštao o svojim uspesima na terenu, ali ovo nisam mogao zamisliti.” izjavio je Brajant.
Slobodna bacanja izvodio je 20-18, trojke 13-7, a ukupno iz igre 46-28.
Majkl Džordanov rekord je 69 poena, a samo četiri igrača u istoriji premašila su magičnih 70: Vilt Čemberlen, Dejvid Tompson, Elgin Bejlor i Dejvid Robinson. 27-godišnji Brajant postao je peti.
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
djinaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140

|
|
Bas sam danas citala u novinama.Impresivno,nema sta...
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sam protiv svih......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
KZS Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin

|
|
Mislim sta reci...
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
|
|
 |
***RaZoR*** Dobro upućeni član

|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd

|
|
mislim da je brajant krenuo dzordanovim stopama i da ce biti najbolji igrac na svetu...ako i nije vec
|
|
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
Naravno da nije...jedan je Dzordan..niko nece moci da dostigne ovog velikana..on je jednostavno no.1
|
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
Ipak jedan i neponovljiv je dzordan,kobe je ok,ali...uvijek postoji ono ali...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|