:: |
Autor |
Poruka |
EvolutionIX Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2005 Poruke: 258 Mesto: negde u svetu

|
|
nemogu da verujem svi skoro koriste nod 32 ...pa samo gde nadjete tolike crakove????koristio sam ZA koji je OK ali KERIO je mnogo bolji, ali kako se kaze svako ima svoj izbor..
|
|
|
|
|
 |
dare_987 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394

|
|
I mene ZA cesto ume da iznervira, bas zbog nepoverljivosti prema ostalim aplikacijama. Takodje, ogromna mana je sto njegovo ucitavanje prilikom startovanja Windows-a oduzima dosta vremena. Sto se tice zastite, nemam primedbi. Koristim Zone Alarm Security Suite (legalan ili ne, to je nebitno ) i dobro obavlja posao. Ima i AntiVirus i AntiSpyware dodatke. kao i zastitu za Messenger programe.
|
|
|
|
|
 |
EvolutionIX Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Okt 2005 Poruke: 258 Mesto: negde u svetu

|
|
da li ste znali da se avast home edition i kaspersy anti -hacker ne podnose!!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
Zone Alarm jedan od boljih zastitnika kompijutera .
|
|
|
|
|
 |
kiki-riki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 155

|
|
Ако инсталирате дотатак за ХП биће вам сасвим довољно, јер зоне аларм успорава комп 8)
|
|
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Puno problema imam, koju god verziju da instaliram, ili mi ne pusti neki program nikako ili net ugasi ceo...jeziv firewall, em jede memoriju
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
wd400 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 53 Mesto: DOLOVO

|
|
Zone Alarm jedan od boljih ali postavlja previse pitanja
|
|
|
|
|
 |
esmirtheboss Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 93

|
|
ljudi svako ima svoje neko misljenje o nekim stvarima pa da i ja nesto kazem na ovu temu.Neko kaze da zone alarm nevalja neko kaze suprotno a rijetko se spominje razlog.po meni je zone alarm odlican ako se fino sve podesi u njemu tako da nemas nekih problema koje spominjete.ja ga vec dugo koristim i sam vrsi update i obavjestava me o tome.bar do sad nisam imao problema nikakvih a vrijeme ce pokazati svoje.ali ipak svako ima svoje
|
|
|
|
|
 |
sibenik Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 11

|
|
zonealarm je zakon, stvarno dobro i pouzdano štiti računalo.
|
|
|
|
|
 |
ilc88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 1

|
|
ZoneAlarm je OK
Jedino mi se ne svidja to sto se po nekad ne slaze sa Operom ali i za to ima leka.
|
|
|
|
|
 |
n3xt Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok

|
|
svakim danom izlazi nova dopuna
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
 |
**victoriano** Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282

|
|
zone alarm je jak odobar program ali mnogo opterecuje sistem..pa tako da ga ne korisitm
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|