www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sekirom na homoseksualce
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 04, 2006 11:19 am    Naslov poruke: Sekirom na homoseksualce Na vrh strane Na dno strane

Policija u Masačusetsu traga za 18-godišnjim Džejkobom Robidom zbog sumnje da je izvršio oružani napad na posetioce gej kluba. Osumnjičeni Džejkob je prilikom napada koristio pištolj i sekiru, te je teško ranio troje ljudi. Policija sumnja da se radi o zločinu iz mržnje, te preduzima sve mere kako bi pronašla pomahnitalog napadača. Policija tvrdi da se radi o muškarcu tamne kose, starom 18 godina i visokom oko 175 cm. Policija je Robida identifikovala prema iskazu jednoga od svedoka koji nasilnika poznaje. Konobar zaposlen na mestu krvavog obračuna, koji se novinarima predstavio kao Filip, za Si-En-En je kazao da je imao loš predosećaj, čim je na vratima bara oko 23.30 h u sredu ugledao Robida. „Upitao me nije li ovo bar za homoseksualce. Bio sam pomalo nervozan, nije mi bilo jasno zašto me to pita ako nije gej. Imao je hladan, gotovo bolestan izraz lica”, kazao je Fillip.

„Nakon što je popio dva pića, povukao se u drugi kraj lokala, gde je neko vreme posmatrao mladiće kako igraju bilijar. Odjednom je izvukao sekiricu i počeo njom mahati oko glave jednog posetioca. U međuvremenu, sekiricom je dva puta po licu zahvatio drugog gosta, izvadio pištolj i počeo da puca”, svedočio je konobar.

„Prvog je pogodio u lice, drugog dva puta u glavu, a još jednog pogodio je u abdomen. Nazvao sam 911 i našao se sa njim licem u lice. Uperio mi je pištolj u lice, povukao okidač, ali se ništa nije dogodilo. Pomislio sam - gotovo je”, ispričao je konobar. (B92)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sekirom na homoseksualce Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon