:: |
Autor |
Poruka |
~`SrPsKa_DeVoJka`~ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 80 Mesto: sydney

|
|
volim od svih najvise acu i milicu a i jovana je isto dobra od nenada samo volim pesmu da li ga volis a nikako ne volim sasu a jadranka je isto super!!
|
|
|
|
|
 |
markoni-bar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Feb 2006 Poruke: 136

|
|
Raspad kao sve sto izadje iz Grand Produkcije. Daj podjite do nekog prodavca cd-ova uzmite nesto od Apocalyptice. Ne trujte se tim glupostima...
|
|
|
|
|
 |
djonzi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 66

|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Nije los album Milica Todorovic i Jadranka Barjaktarevic imaju ok pesme ali stare zvezde granda su mnoooooogo bolje. Bolji albumi, bolje pesme, bolji vokali....
|
|
 |
Sebap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Dec 2004 Poruke: 11

|
|
Dobar je CD,ima dosta dobrih pesama,ali od svih njih Aca Randjelovic ima najgore!!!!!
|
|
|
|
|
 |
rimidalv Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115

|
|
ma Jadranka ima najveci hit , a druga pesma od Milice Todorovic je vrh mislim da se zove ''Reci ja''
|
|
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Nije los album Milica Todorovic i Jadranka Barjaktarevic imaju ok pesme ali stare zvezde granda su mnoooooogo bolje. Bolji albumi, bolje pesme, bolji vokali.... |
Upravo to sam htela da napisem...Slazem se u potpunosti...Stare zvezde granda su mnogo kvalitetnije...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
comai Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 93

|
|
Milica ima najbolju pesmu ali je Jadranka bolja pevacica od nje. Muski deo mnogo bolje peva ali uzasno izgleda, sa izuzetkom Ace Randjelovica
|
|
|
|
|
 |
Ajzakch Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 11

|
|
Sve to zvuchi tako prazno, a tekstovi su "prilcno komplikovani" ali problem je u tome sto oni ne biraju pesme vec ih dobijaju gratis i moraju da ih pevaju!!!! 8)
|
|
|
|
|
 |
goda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Mar 2005 Poruke: 23

|
|
Meni se Jadranka najvise dopada kao pevacica, u svakom smislu, a ni pesme koje su njoj zapale nisu lose. Sto se ostalih pesama tice, u pocetku mi se najvise dopadala "Uporedi me", ali sada mi je ipak bolja "Da li ga varas". Jovana mi je smesna, a Aca ima mnogo bolji glas nego sto zvuci u ovim pesmama (u kvalifikacijama je pevao pesme Stanise Stosica, sto ipak nesto znaci). Najgora pesma po meni je "Reci ja". To je katastrofa!
Generalno, mislim da su proslogodisnje Zvezde bile mnogo bolje i da ove nikada nece dostici njihov uspeh.
|
|
|
|
|
 |
s.ana Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 532 Mesto: negde daleko

|
|
Pa nisu bi ove godine zvezde granda bas nesto Sasu bih momentalno izbacila od nenada mi je dobra pesma Voli me od ace su mi ocajne a od zenskih pa tako mogu da prodju ali nista posebno
|
|
|
|
|
 |
NADJIJA Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 413

|
|