:: |
Autor |
Poruka |
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157

|
|
Bas tako imas da uradis Generalku tvog kompa od 10 koraka pa probaj lepo citaj i obavezno napravi backup iako ja nisam ako znas sta radis onda ne moras da pravis backup
|
|
|
|
|
 |
losmi200 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709

|
|
patkan92 je napisao/la sledeće: | Bas tako imas da uradis Generalku tvog kompa od 10 koraka pa probaj lepo citaj i obavezno napravi backup iako ja nisam ako znas sta radis onda ne moras da pravis backup |
I kad odradis generalku kao brze radi i te fore,a?
Kakva su poboljsanja?
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa zavisi ja sam primetio kad na primer izadjem iz PES5 onda super radi a pre nije tako da ti preporucujem uradi to
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa ja ti ne bih preporucio Firefox jer skoro svaka novija verzija ima bugove i zato Internet Explorer je naj, naj, najbolji!
pozzz
|
|
|
|
|
 |
dreams Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!

|
|
@patkan 92
Ako imas jos nekih problema samo kazi, a ako ti treba ubrzivac otidji na www.download.com i odande sam ja skinuo prvi koji sam video ( svi su trial, ali boze moj... ) i ubrzanje je primetno
@losmi200
regedit je nesto slicno gpedit.msc, samo sto je ovaj drugi lepsi i pristupacniji. A onaj kljuc
[D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0O60F5BF] cini mi se da sluzi za Windows, naime on ga koristi za svoje potrebe update...ali nemoj da se brines, cak i kada ga obrises ostaje sasvim dovoljno % konekcije za Win.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa ok onda...al u svakom slucaju ti vidis dole desno i kada windows radi update ili nesto slicno.
Ma nema veze mislim meni i ovako radi skroz ok internet tako da laganica.
Hvala u svakom slucaju.
POz
losmi200
|
|
|
|
|
 |
zdravkof Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 61
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 35

|
|
Moze li se na dvokanalnom ISDN pristupu dobiti nesto vise na brzini ... ali nije PC. vec Macintosh ... Power Book .
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Iskreno mislim da ne moze, osim ako ne bi nesto budzio...al mozda ce ti neko drugi dati bolje obljasnjenje!
Pozdrav
losmi200
|
|
|
|
|
 |
zdravkof Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 61
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 35

|
|
Losmi hvala na odgovoru . Nebi nista veliko budzio ... nebih zeleo da uradim nesto lose samom Macu. Ali zato Telekomovom Intracom ISDN NetModu mogu dusu da vadim javascript:emoticon(' ')jer inace i ovako ume cesto da se zaglupi. Mozda bi neki externi modem pomogo.
|
|
|
|
|
 |
WERTHER Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 46

|
|
Ako se konektujes preko modema ima program ModemBooster
|
|
|
|
|
 |
trifke-b Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 7

|
|
nista to ne vredi,i dalje je protok zalostan
|
|
|
|
|
 |
n3xt Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok

|
|
manje virusa i manje spijuna i vise dopuna wina i sve ce ici oke
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|