:: |
Autor |
Poruka |
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
u zadnje vrijeme me uhvatila neka movie-groznica tako da stalno visim po videotekama, no problem je sto vise ne znam sto da pogledam...tu upadate vi!
naime, najvise volim gledati psiholoske trilere, no imam osjecaj da sam vidjela sve sto je ikad snimljeno, a da je i malo kvalitetno -- dakle, mozete li mi preporuciti neki dobar (po vasem misljenju) psiholoski triller...ma, ne mora biti bas psiholoski, primam ja i erotske i sve druge vrste, samo da je nesto ozbiljno, s dobrom pricom, nesto sto ce me natjerati da napregnem mozdane vijuge--hope u know what I mean!
thnx a lot!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Pogledaj "Ne verujem da si to ti" sa Semjuel L Dzeksonom, Endijem Garsija i Esli Dzad. Meni se mnogo svideo.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
Poslednja prepravka: nastasenjka datum Ned Feb 10, 2008 6:11 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
onua Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 467 Mesto: under the sky
|
|
The Skeleton Key? Kažu da je baš tako nešto.
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Moj predlog dobrog psiho trilera ti je film "Don't Say A Word" sa Michael Douglasom u glavnoj ulozi. Film ce te drzati prikovanu za stolicu do zadnjeg trenutka, pun je napetih i neizvesnih situacija.
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
film koji ja mislim da je najbolji je film "Seven"................neprevazidjen je
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Half Light(polu svijetlo) Demi Moor
Purpurne rijeke 1,2 Jean Reno
Kletva
Signs(Znaci) Mel Gibson Joaquin Phoenix
Motmanova prorocanstva Ricard Gir
Iz Pakla Dzoni Dep
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
ComiX je napisao/la sledeće: | Moj predlog dobrog psiho trilera ti je film "Don't Say A Word" sa Michael Douglasom u glavnoj ulozi. Film ce te drzati prikovanu za stolicu do zadnjeg trenutka, pun je napetih i neizvesnih situacija. |
Uuuuu...Ovo je bas extra film.Neverovatno je napet i pun iznenadjujucih situacija.Obavezno ga odgledajte.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Sto se tice "Don't say a word" mogu ga zaista svima preporuciti. Gluma je zaista vrhunska pocevsi od Majkla Daglasa i Sona Bina pa do Britani Marfi I Famke Jansen. Obavezno pogledati.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
Poslednja prepravka: nastasenjka datum Ned Feb 10, 2008 6:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Imas i onaj "secret window" sa Deepom
|
|
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
"Doktor za snove" me je odusevio (malo je horor) i "Identitet" , ali ga nisam bas 100% skapirala...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
paosmarsa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Jan 2005 Poruke: 12 Mesto: VojvodinA
|
|
Pogledaj Pregovarač sa L. Jacksonom i Spaceyem.
|
_________________ Budimo realni, zahtevajmo nemoguce! |
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
... What Lies Beneath sa Harrison Fordom i Michelle Pfeiffer (http://www.imdb.com/title/tt0161081/)
... zatim tu je i se7en sa Brad Pittom i Morgan Freemanom (http://www.imdb.com/title/tt0114369/)
... The Game sa Michael Douglasom i Sean Pennom (http://www.imdb.com/title/tt0119174/)
... Wild Things sa Neve Campbell, Mat Dillonom, Denise Richards (http://www.imdb.com/title/tt0120890/)
|
|
|
|
|
|
|