:: |
Autor |
Poruka |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
@thanatos: jel znash vlasnika calibre sa slike koju si prvu okacio???
btw c20xe + 2 X VarajetII = 170-180 ks....troshak 80e za karobve + za granu
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Veoma dobar i pouzdan auto, ali licno mi se vise svidja po dizajnu Mitsubishi Eclipse oko '97 godine. znam par likova sto su ih sredili do dzadza
|
|
|
|
|
 |
thanatos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
boolero je napisao/la sledeće: | @thanatos: jel znash vlasnika calibre sa slike koju si prvu okacio???
btw c20xe + 2 X VarajetII = 170-180 ks....troshak 80e za karobve + za granu  |
Ako mislis na onu crvenu ona je moja,a ako mislis na plavu,onda neznam al evo ti adresa sajta na kojem sam je skinuo pa vidi ako ti treba nesto
http://www.cardomain.com/ride/254494
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|

|
|
thanatos je napisao/la sledeće: |
Ako mislis na onu crvenu ona je moja,a ako mislis na plavu,onda neznam al evo ti adresa sajta na kojem sam je skinuo pa vidi ako ti treba nesto
|
Jesi ti siguran u to
btw cali sa slike je od mog veoma dobrog prijatelja,slikana pre 2 godine na parkingu iza Intercontinentala...pored nje je Golf 3 GTi takodje od mog prijatelja
@speedoje: Poz brate....snimi shto se otimaju oko Lukine calibre
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |

|

|
|
Sliku je slikao moj drug u Svajcarskoj,a ja sam je doterao u Srbiju neke 2000- te,a bila je kod mene desetak dana pre nego smo je prodali.Vrlo je moguce da se radi o istom autu.Al ok.nema veze,nemam nameru da se prepirem sa tobom.A da se mi nebi svadjali ja sam sliku obrisao.Jel to ok.
Trenutno imam drugu,nadam se da i za nju neces reci da je tvoja. Evo nekih slicica
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
 |
speedoje Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358

|
|
Evo ja sam jos jedan svedok, ona crvena calibra je vlasnistvo coveka sa nadimkom Verbalni konflikt
Covece kako ta slika budi secanja
|
|
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|

|
|
Puna Svajcarska kola sa BG registracijama
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |

|

|
|
....
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|