www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Auto ili Motor??
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  

Sta vozite?
Auto
69%
 69%  [ 62 ]
Moto
24%
 24%  [ 22 ]
nesto drugo...
5%
 5%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 89

Autor Poruka
3bunj
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 6:00 pm    Naslov poruke: a Na vrh strane Na dno strane

auto je meni to šta mi treba. kod nas je kultura vožnje premala da bi ti na mototru mogao biti ležeran i siguran

flashbull
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2006
Mesto: Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno vise voim motor nego auto....auto je samo prakticnije jer mozes i zimi voziti i mozes vise osoba povesti

djvucko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 19 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 9:10 am    Naslov poruke: hmm Na vrh strane Na dno strane

ma ja ne bih seo na 2 tocka nema tijeh para Smile

gsilvija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 31 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 30, 2006 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

100% auto je najbojle

biske
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 09 Maj 2005
Mesto: mirijevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa naravno motor sta tu ima da se prica mada i auto ima svoje prednosti

n3xt
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Apr 2006
Mesto: Istok

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh Moto jeste taj feeling vetar u kosi, zvuk motora pri 7000 obrtja i sve to je lepo i ja sam za motor.... ali kada se setim hladne zime ... vise mi se svidjaju kola .... A moze da padne i koj kres .... pa gde na motoru

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 16, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vozim iskljucivo auto...automobil iz vise razloga ima prednost...prvenstveno zbog muzike...vise prostora...vise udobnosti...mada mnogo volim da se vozim na motoru ( osim uvece, tada se u sred leta smrzzzznem ), moj dragi ima mnogo lepo motorce i svidja mi se kada se vozikamo leti, lep osecaj... Razz

speedy girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 6:42 pm    Naslov poruke: Re: Auto ili Motor?? Na vrh strane Na dno strane

Vozim auto. Vozila sam i motor, jeste da adrenalin proradi ali ipak bi prije izabrala dobro i brzo auto.

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 17, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste da imam 16 god,ali vozim i auto i motor.Jeste da je to retkost,ali.... Very Happy
I vise volim auto,nekako mi je lepse!!!
Mozes da pustis muziku i da uzivas.Ali volim i da me neko vozi na motoru Very Happy Laughing

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 18, 2006 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece mozda svi da priznaju, ali ja mislim da su svi vozili auto pre 18-e godine..

Knjaz1989
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 19, 2006 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste to da je na motoru lepsi osecaj i sve to,ali ipak kola su kola,sigurnije je....

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

auto vozim a motor nekad uzmem od prijtelja pa malo se provozam po gradu!!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Auto ili Motor?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon