:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Posle neplaniranog remija u meču sa Zemunom, fudbaleri Partizana u ponedeljak su morali da se suoče sa mnogo većim gubitkom. Nekadašnji reprezentativac, jedan od najiskusnijih igrača i svakako najborbeniji fudbaler crno-belih, Zoran Mirković saopštio je da je završio igračku karijeru zbog zdravstvenih problema! Mada će nastaviti da trenira sa ekipom, Mirković neće biti u kombinaciji za utakmice...
„Kraj se približio, zbog velikih zdravstvenih problema, pre svega sa kičmom. Pričao sam sa trenerom, saigračima i u svim tim razgovorima čini mi se da sam ja bio najrealniji, jer vidim i sam da nisam ni bleda senka pravog sebe. Razlika između igara pre oktobra i ovih poslednjih je strahovita, a na sve to najviše je uticala poslednja povreda. Izgubio sam osećaj u levoj nozi, trne mi, smanjena je pokretljivost! Još od 1999. imam diskus herniju, ali povreda kičme iz oktobra je najviše uticala na odluku. Nije lako kada se napušta praktično jedini način života koji znaš, ali dođe i taj trenutak. Šta ću raditi posle, još ne znam, rano je za te odluke”, rekao je Zoran Mirković za „Novosti”.
Štoper crno-belih, ranije desni bek, u karijeri je nastupao za Rad, Partizan, Atalantu, Juventus, Fenerbahče i ponovo Partizan, a za reprezentaciju je odigrao 59 utakmica. (B92, Večernje novosti)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
pa i dosta je bilo. Prestar, prespor za danasni fudbal. Bio je solidan igrac, veliki radnik i borac.
Ostace upamcen po hvatanju Jarnija iz 1999 godine
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|