:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
ja zivim u okolinu pariza ali mogu reci da retko ima neka igranka ili neki pevac.desi se ali svaki 2 mesec.bio neki jedan kafic koji se zvao kod dragice pa se zatvorilo.od onda ni nema neki pametni kafic.sve za starije osobe.otkud znam pariz je propao po nasim stvarima.
|
|
|
|
|
 |
.Layla. Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Mar 2006 Poruke: 12

|
|
U Briselu mislim da uopste ne postoje nasi kafici ili diskoteke, bar nikad nisam cula. Inace ima par nasih restorana, pa nekad kad ima neki povod onda se organizujemo i napravimo festu bas kao u Jugi. Ali inace ne poznajem nasu omladinu ovde.
Ja sam ranije non-stop izlazila, ovde nema nikakvih zabrana, mozes da radis sta hoces. Letos sam izlazila od srede do ponedeljka. I inace ovde tako radi omladina, bilo mi je cak i cudno, ali tako je. Sestra mi ovde zivi odavno, tako da je meni u pocetku bilo lakse sa njom i njenim drustvom.
Bitno je drustvo, a ja kako sam na fakultetu upoznala sam dosta razlicitih ljudi, uglavnom stranaca jer ovde ima svega osim cistokrvnih Belgijanaca (ali nadju se i oni ) Pogotovo sto ako hoces non-stop provod onda se druzim sa strancima, studentima koji su iz Italije, Nemacke, Spanije, Finske.. Tako da su ovde samo 1 god. na fak. pa je s njima ludo, stalno prave neke zurke...
To je oko izlazaka. Koncerti nasih pevaca - to jos nisam cula ali kako je Belgija mala, za 2 sata si u drugoj susednoj zemlji, tako da nam je vrlo lako skoknuti do Holandije, a tamo nasi cesto gostuju.
Sto se tice pravih prijateljstava eh do toga se teze dolazi, kao i svugde jeli? Ali dobro tema je bila provod i izlasci, i dakle ja preporucujem Belgiju sto se toga tice.
Pozdrav
|
|
|
|
|
 |
dado_GTI Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb

|
|
Ovdje u Zagrebu ima dosta nasih diskoteka i barova ali neznam bas dosta mladih iz Bosne ,vecinom se druzim sa domacim drustvom!!!
|
|
|
|
|
 |
nacka87 Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Sep 2005 Poruke: 533 Mesto: Ljubljana

|
|
ja ne znam što ovi moji "slovenci" toliko kukaju?!?
U Sloveniji baš ima puno kafiča i diskoteki sa našom muzikom. Pošto sam iz Ljubljane, mogu reči da tu ima nekoliko kafiča i diskoteki npr.: Tramontana (najbolja), En pub, 12ka, Katastrofa,... A i u okolini ima mnogo toga....
|
|
|
|
|
 |
luksa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 17

|
|
Ja zivim u Moskvi i ovde cisto nasih dikoteka ili klubova nema. Ima par nasih restorana i to je to. Ali u Moskvi i bez toga je zivot jako interesantan i brz....
|
|
|
|
|
 |
UNAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168

|
|
Sve u svemujako dosadan zivot. A i ono nasih sto ima sve to cudno da ne kazem pokvareno
[Edit by knknpnkn: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
 |
kiki1979 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec

|
|
kako gdje. u becu nije lose, idem gledat nase domace pjevace ili ide u austrijske lokale. nije lose
|
|
|
|
|
 |
Mladen 7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 94 Mesto: Koprivnica

|
|
E, pa mi u Koprivnici imamo toliko klubova i diskoja da ne znamo više u koji bi išli
|
_________________ We ride together, we die together, Bad Boys for life |
|
|
|
 |
zlaja_at Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 14

|
|
bec:
nasih diskoteka ima a i kafica a i naroda naseg
sve u svemu OK.
|
|
|
|
|
 |
SILVANAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Avg 2006 Poruke: 14

|
|
ovde u Fr. nema niceg sto bi izazvalo vecu paznju sto se tice nasih "zvezda"a pravo cu vam rci ja i ne bih isla po tim koncertima, nije zato sto sam nesto extra skolovana ili pravise pametna , nego zato sto svi ti sto dolaze ovde dolaze prvenstveno za neke pare koje im , usput, dozvoljavaju da se sluze lazima tip "zaradila(o) sam toliko i toliko , a ustvari oni ovde pevaju i po pred 50 ljudi(da li treba da imenujem o kome se radi?)
cini mi se da nas tretiraju ovde kao neke tamo" seljake koji jos nisu izasli iz opanaka", koji samo rade , rade, i kad ti doticni dodu onda je to prilika da im malo izuku neku , kao lovu.
mozda je preostar sud ali .........
|
|
|
|
|
 |
Neno7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 20

|
|
kod nas u nemackoj ima dosta nasi ljudi disko kod mene u grad ima 3 discotheka , madonna , sveti stefan zovese sad king , flash
|
|
|
|
|
 |
Mak3donec Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 16 Mesto: Brisbane AUS

|
|
A vamo je sr**je
|
_________________ Nije bitno sine to sam ja uvek isti prvi na listi, iskreno jebe mi se sta ti mislis ! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|