:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Kostadinka Kosa Momirović, za koju se tvrdi da je najstarija Srpkinja, u ponedeljak je u krugu porodice, uz unučad, praunučad i prijatelje, proslavila 106. rođendan. Starica živi u Buljanu kod Paraćina i godine, kaže, „lepo nosi”. „Noge me izdaju, ali nadam se da ćemo se videti i iduće godine”, kaže Kosa, dodajući u šali da je jedino brinu „oni iz penzijskog fonda, koji su počeli stalno da me obilaze, misle da nisam živa”. Kaže da će je oni obilaziti još dugo i da će morati da joj šalju „tu penziju”. Kosa kaže da se seća šest ratova i da je preturila preko glave mnoge strahote. Za dug život Kosa preporučuje da se umereno jede, ali što više mlečnih proizvoda. (RTS)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Evo resenja!!!Vidite li vi ovo ljudi.Kad budete dospeli u ove godine onda se javite.Ja bih i sa 80-90 bio vise nego zadovoljan.....
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Sta da kezem svaka Cast neg zivi jos toliko
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
ma mislim da je i njoj dosta
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
svaka cast "bako" !!!
valjalo je sve ovo prezivjeti
|
|
|
|
|
 |
Below_Zero Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Feb 2006 Poruke: 1 Mesto: Bihać

|
|
samo tako bako ides najjaca si zivi ti nama jos toliko
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|