www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 2:07 pm    Naslov poruke: Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis Na vrh strane Na dno strane

Pesma „Ludi letnji ples” grupe „Flamingos” i Luisa pobednik je četvrtog festivala „Beovizija” , koji je održan u petak uveče u beogradskom Centru „Sava”, odlučili su žiri i gledaoci. „Beovizija” je i kvalifikacioni festival za izbor za pesmu koja će Srbiju i Crnu Goru predstavljati na Evroviziji, tako da je uz pobedničku izabrano je još 12 pesama, koje će se u subotu u finalnoj večeri, uz 12 pesama iz Crne Gore, takmičiti za srpsko-crnogorskog predstavnika na Evroviziji čiji je domaćin ove godine Atina. Grupa „Flamingos”, koju čine TV voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, osvojila je apsolutne simpatije publike, koja je putem SMS dala čak 10.128 glasova. „Flamingosi” su, potpomognuti Luisom, osvojili ukupno 94 boda.
U finalnoj večeri, između ostalih, biće i Ana Nikolić sa pesmom „Romale, romali” (osvojila drugo mesto sa 77 bodova), Tijana Dapčević sa pesmom „Greh”, kao i Ivana Jordan sa pesmom „Lazarica”.

Na crnogorskom izboru „Monteviziji” pobedio je Stevan Fadi sa pesmom „Cipele”. Očigledno je da je obuća „lajt motiv” ovogodišnjih izbora za pesmu Evrovizije u regionu, jer je u Hrvatskoj pobedila Severina sa pesmom „Moja štikla”.

Na ovogodišnjoj „Beoviziji” je bilo svega. Pesme su uglavnom „koketirale” sa etnozvukom (ili bar nečim nalik tome), a neki su se više trudili oko scenskog nastupa nego oko pesama. Tako je, recimo, Ana Bekuta na scenu izašla u stilu Kleopatre u rimskoj dvokolici, a Ivana Jordan je sa pratećom plesnom grupom imala baletske elemente.

Ivana Jordan je dobila nagradu za „najatraktivniji scenski nastup”.

Uoči „Beovizije” u javnosti je bilo niz izjava učesnika festivala da je „sve namešteno”, a u tome je prednjačila Maja Nikolić. Radio-televizija Srbije, kao nosilac evrovizijskih prava i organizator, odlučno je demantovala te tvrdnje.

„Sve priče o već rešenom pobedniku za predstavnika SCG na Evrosongu 2006 u Atini su neistinite. Sve javne prozivke o nameštanju su proizvod namere nekog od učesnika u podzemnoj borbi za izbor pobednika Festivala i imaju za cilj uvođenje neregularnosti i jačanje uticaja podzemnih snaga na ishod Festivala”, navedeno je u saopštenju objavljenom na sajtu RTS-a.

Predsednik Upravnog odbora JRT Aleksandar Tijanić naložio je formiranje grupe za superviziju regularnosti takmičenja sa uputstvom da se diskvalifikuju svaka pesma i izvođač u čije ime nepozvani mešetari vode protivpravnu podzemnu kampanju.

Zahvaljujući pobedi Elene Paparizu (pesma "My Number One"), Grčka je prošle godine dobila pravo da ove godine bude domaćin izbora za najlepšu pesmu Evrope. Ove godine u Atini će učestvovati 38 zemalja, od čega će 24 zemlje najpre ići u polufinale, a 14 zemalja, među kojima i SCG direktno se plasirala u finale. Voditelji programa u Atini biće grčka muzička zvezda Sakis Ruvas, kao i prelepa novinarka i glumica Marija Menunos. (Mondo)

bambina23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je pesmica skroz super!!!!!

propast
Seven of Nine
Seven of Nine

Datum registracije: 27 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paa.... nije tako!
pobednik je grupa NO NAME ali je publika ispljuvala dotične i nije dozvolila da prime nagradu ....zatim su tražili FLAMINGOSE koji su izašli na binu i pevali!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sad ne kuzim..ko je pobjedio?! Confused

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dodao sam attachment pa da vide ljudi koliko clanvoi grupe NO NAME znaju da pevaju Exclamation

Ovo je najveca bruka na nasoj estradi... znaci veci bezobraziluk nisam video!! I prvi put mi dodje da kazem da sam srbin a ne jugosloven, jer ja ne zelim da imam nikakve veze sa crnogorcima posle ovoga.

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Duakapo pokrali su nas crnogorci! Nekoliko clanova crnogorskog zirija nisu dali nijedan glas nijedan flamingosima a svojim nou nejm 12! I sad ti meni reci brate ko je bolji! Flamingosi ili nou nejm pesma? Evo naketu ce da stavimo!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo,ovako...mislim da su pobedu zasluzili Flamingosi...ma dajte ljudi,bre,kakav No Name...pokazali su oni prosle godine koliko su nesposobni...pa,zar smo dotle stigli da nam zemlju predstavljaju gey-evi?... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ovo je zaista strasno...ocigledno je bilo ko je zasluzio da ide...prvo pesma koju imaju Flamingosi je savrsena za Evroviziju,zatim koreografija,pa uz to jos i Luis...a da ne pricamo o tome koliko ih publika voli,to je bilo ocigledno...ko je gledao sta je bilo u "Sava Centru" zna o cemu pricam... Wink pa,toliko je publika privrzena Flamingosima,da cak nisu ni dozvolili da No Name primi nagradu...trazili su Flamingose i tako i treba...svaka im cast...Mislim da je ovo ogromna nepravda prema Flamingosima i prema publici,jer je ocito grupa Flamingosi imala punu podrsku publike...a i dajte ljudi,pa kada su Crnogorci u reziji,logicno je da ce da glasaju za svoje...da se ja pitam ja bi ovo ponistila i poslala Flamingose u Atinu,jer su to zaista zasluzili... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@tasic...
Istorija se ponavlja! Tako je i prosle godine bilo... Jelena Tomasevic je imala ubedljivo najbolju pesmu, a dali su joj 0 poena a svojima 12!!

Bas je tuzno i ruzno kad crnogorci ne mogu da priznaju da smo mi srbi bolji... bar sta se pesama tice! Wink

propast
Seven of Nine
Seven of Nine

Datum registracije: 27 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joooj toliko sam se iznervirala da nisam ni primetila da je vest u vezi Beovizije a ne u vezi ove bruke danas!!!!!
iznervirala sam se za medalju....od besa sam i slepa pri očima New Evil

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo stavio sam anketu!svi da glasaju i da se vidi ko je pobednik!
"lopovi lopovi"...a pinkLady Very Happy ?....xexeex...ali stv su pokrali!
pa jedan nas clan ziriaj je to rekao i onaj brkati je to rekao!ali najlepse mi je bilo kad su ovi nadglasali voditelje!ovi da uruce nagradu i nista od nou nejma...gej-evi jedni...da smo sa njima otisli bili bismo zadnji sa 4 boda(2 od hrvata i 2 od bih)ap jeste tako!ovako medju prva 5 ulazim o100%!
bas ludacki ritam ima!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma,ovo je nepravda kao i prosle godine sto je bila...hajde neka mi neko objasni kako mogu da idu gey-evi na Evroviziju i da predstavljaju nasu zemlju...pa jer treba da se predstavimo kao zemlja gey-eva? Shocked Shocked Shocked I sta oni imaju da pokazu na podijumu?...NISTA,jedno velikop nista...kao da publiku zanimaju njih petorica koji se seckaju po onoj bini i kao znaju da pevaju nesto...ma dajte ljudi...Flamingosi su zakon i milion puta su bolji... :naklon: :naklon: :naklon:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma za koga nije ?

toliko sam ispizdeo da ne znam ni sam. hteo sam da organizujem sve ljude koje znam da odemo na trg ali sad vidim da nije sve bash briga Sad(((((((((( eee srbijo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon