www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hari Mata Hari - "Bosansko Lane"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
pjesma mi se bas svidja! istina, nije nista sto vec nismo culi, ali ba sje ...simpa! ne bih bas rekla da je toliko slicna pjesmi Lane moje, jer jednako tako podsjeca na neke harijeve starije pjesme (ne pitajte koje, jer se ne mogu sjetiti naslova, ali oni koji ga slusaju ce znati)! dakle, radi se o svojevrsnoj kombinaciji koja hariju bas pristaje, jer tip ima fenomenalan glas, ima ono nesto, jer tako je soothing...!
ciao! Smile

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se pesmica bas dopada .

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od nas ce sigurno dobiti 12 poena Razz

Sexy_Amy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Wien-Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto se tice pjesme... ok je... Hari zna sta radi... ne gubim nadu da cemo dobro se plasirati na eurosongu u atini Wink jeste da je balada i da to nije bas prolaz. trebali smo opet Deena da posaljemo...
ali kada smo vec kod eurosonga: je li iko slusao pjesmu od severine?????? :-& :crazy: :sith: :laughing3:

They buy me all these ice-ys
Dolce&Gabbana
Fendi and then Donna

They say they love my ass 'n
Seven Jeans True Religion
I say no but they keep givin

jelenajo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da na evroviziji bolje prolaze brze pesmice,iskreno ocekivala sam malo originalniju pesmu ovo me podseca na Lane Rolling Eyes

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 41

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je bezveze...vec vidjeno...bezeze pa eto... Rolling Eyes

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je ovo jedna prelepa pesma...ne verujem da ce dobro proci jednostavno zato sto nije evrovizijski fazon, ali hari bosnu nece obrukati

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Vlada_R
///M
///M

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 8:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cu glasati za HMH - Lejla, zato sto mu je super pesma. A i nemam vise za koga da glasam ovi moji iz SCG nemaju nikakvu pesmu, Makedonci isto slabo, Hrvati imaju Severinu, Slovenci....nikad se nisam osecao vazan za njih.

Hari Mata Hari....ubedljivo.

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jelenajo je napisao/la sledeće:
Mislim da na evroviziji bolje prolaze brze pesmice,iskreno ocekivala sam malo originalniju pesmu ovo me podseca na Lane

Rolling Eyes pa bash zato shto te podsjecha na Lane che dobro proch.....jer je Lane bilo drugo.....koliko se ja sjecham.....meni je pjesma super.......usto pjesma se zowe kao i moje ime (Lejla)..

Poslednja prepravka: maLena_puLa datum Uto Mar 14, 2006 5:30 pm; ukupno izmenjena 1 put

mi2scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zasto, ali pesma mi se uopste ne dopada - mislim da je Zeljko odradio posao same "eto tako"...
Videcemo u maju...

***RaZoR***
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 29

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nece pobediti ali pesma je super...bice medju top ten

teodoramala
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 28 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije losa pesma...mada sam je cula samo jednom na evropesmi...nije losa....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Hari Mata Hari - "Bosansko Lane" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon