www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
danko_1983
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ko sada predstavlja Srbiju u Atini za evropesmu

Ktantonet
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Israel/Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

GLASANJE ŽIRIJA NA EVROPESMI PROGLAŠENO NEVAŽEĆIM

Portparol Evropesme Aleksandar Radoš izjavio je u nedelju da je glasanje žirija za predstavnika SCG na Evroviziji proglašeno nevažećim, jer su dva srpska predstavnika u žiriju povukli svoje glasove.

Radoš je agenciji Beta kazao da su frontmen grupe „Neverne bebe” Milan Đurđević i muzički urednik RTS-a Zoran Dašić povukli svoje glasove nakon trijumfa crnogorske grupe „No nejm” sinoć u Centru „Sava”, kada je publika po završetku glasanja izazvala incident ne dozvoljavajući grupi „No nejm” da izvede pobedničku pesmu „Moja ljubav”.

„Udruženje javnih radija i televizija (UJRT) odlučiće da li će prihvatiti glasanje publike, na kojem je ubedljivo pobedila pesma ´Ludi letnji ples´ grupe ´Flamingosi´”, rekao je Radoš i dodao da, ako se ne prihvati odluka publike, Srbija i Crna Gora neće imati predstavnika na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije.

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

klasicna namjestaljka tipa koce kome nego svoj svome i to sa ledja Rolling Eyes

stimi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 02 Dec 2002
Mesto: off

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 5:46 pm    Naslov poruke: eurosong Na vrh strane Na dno strane

sve me ovo podseca na 1991 god.isto ovako se politika uvlacila i provlacila kroz ljude i plela lagano svoju mrezu mrznje oko njih samih.ovim mislim na "jednu nasu bivsu republiku" koja je u stvari veliki idol Milu djukanovicu,najvecem lopovu i mafijasu koji zivi na balkanskom prostoru.Sigurno je da je on i njegova politika uticala na sam izbor pobjednika-tj.mi smo pametni i biramo svoga a oni su glupi i birace nas.Ovo je pocetak kraja,sve ce to da mu posluzi da jos malo zamrze srbe(i srbiju) a onda--braco Rusi dobro nam dosli na nase i vase more.Samo nisam siguran da ce se usreciti jer ko se vatrom igra...

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 9:14 pm    Naslov poruke: Re: eurosong Na vrh strane Na dno strane

stimi je napisao/la sledeće:
sve me ovo podseca na 1991 god.isto ovako se politika uvlacila i provlacila kroz ljude i plela lagano svoju mrezu mrznje oko njih samih.ovim mislim na "jednu nasu bivsu republiku" koja je u stvari veliki idol Milu djukanovicu,najvecem lopovu i mafijasu koji zivi na balkanskom prostoru.Sigurno je da je on i njegova politika uticala na sam izbor pobjednika-tj.mi smo pametni i biramo svoga a oni su glupi i birace nas.Ovo je pocetak kraja,sve ce to da mu posluzi da jos malo zamrze srbe(i srbiju) a onda--braco Rusi dobro nam dosli na nase i vase more.Samo nisam siguran da ce se usreciti jer ko se vatrom igra...

tako je.... heh... sami su krivi... sami sebi jamu kopaju

Anastasia78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2005
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa hajde recite mi vec jednom kako se zove ta pesma od no name, please Laughing

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anastasia78 je napisao/la sledeće:
pa hajde recite mi vec jednom kako se zove ta pesma od no name, please Laughing

pesma se zove "moja ljubavi". i jest lepa, bolje je od
one lajnske. ali nije najbolja i ako misle da moze samo
tako pobediti a ne na posten nacin, onda su oni jadni.
a ovako nikako nebi htela da pobedim,jer tacno znam
da sama nista nisam dostigla.

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma idu oni koje je publika izabrala-Flamingosi ili ne ide niko! Mr. Green
I tacka,ovi debili da pevaju o svojoj pustari i njihovoj ljubavi,nema sanse!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovu temu zakljucavam!!

Ima ovde vec jedna a i ovde pa prebacite diskusiju tamo! Wink

Poz.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pobednik „Beovizije” grupa „Flamingos” i Luis Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon