www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ATI vs. GEFORCE
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
zmaster1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: Cape Town

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nvidia 7900GTX 512MB je najaca kartica na svetu.
A sa crvene strane ATI x1900XT PT uzvraca udarac za nekoliko frejmova nize... Idea

flashbull
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2006
Mesto: Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radim sa Videomatrijalom (Videoediting) i tako da sam ima vise graficiki kartica od ATI-a....i moram iskreno reci da nisam zadovoljan.....Trenutno imam Geforce 6800GT , a planiram da uzmem Geforce nVidia 7800 GTX 256MB

boki82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je uvjek geoforce bio bolji neznam sve zavisi . mislim da geoforce nema problema sa grafikom Very Happy

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

Godine: 39

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: NS

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nvidia... geforce je model...

Sale_VD
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 29 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 01, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oduvek sam bio za Ge Force i uvek cu biti (ako bog da). Imao sam Ge Force 4, a sada imam Leadtek Win Fast A6600 GT TDH koja mi odlicno radi i koju necu menjati naredne 2 godine.

marikris
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 14, 2006 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad si već kupovo novu trebo si si GF 7800

igel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

n vidia je definitivno bolja u igrackom polju, ali ATI ima nekako lepsu sliku (mislim da je kontrasnija) pa je vise za office

kixy
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 08 Apr 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nvidia je bolja u tome što njihove kartice troše dosta manje struje za iste preformanse.

dreams
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 27 Jun 2005
Mesto: Paviljoni!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je mislim retoricko pitanje, zar ne? Kada bi poredili ove dve kompanije odnosno tipove grafickih kartica, svako bi rekao svoje. Neko kaze da manje koristi struje ATi, drugi kaze da GF je bolji na igrackom polju, treci da odnos cene, performansa i kvaliteta je slican etc. Svako ima pravo na svoje misljenje, ne mozete reci da je jedna bolja od druge, svaka od njih izbaci jednu karticu koja ima nesto drugo, a ovi drugi izbace drugu karticu koja je bolja od konkurentske. A kada bih ja rekao mozda je ipak Nvidia odnosno GF malo inovativniji, ali posle svake njihove nove graficke ATi odgovori sa jos boljom i tako se prepucavaju. Videcemo kako ce ATi da odgovori na 6600 GT X2 sa 1GB memorije ( mozda ima neka nova ko ce znati? ). A razmislite o ovome: Kada bi se pojavila treca konkurentska firma koja isto tako moze da parira GF i ATi?!

therkon_xxx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Jan 2006
Mesto: BGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi za sta koristis komp... Ja imam ATI Padeon 9600 128MB..
Nisam bas zadovoljan... Pre ove sam imao GF 4 MX440 64-bitna i 64MB koja je radila besprekorno... Dok se nisu pojavile novije igrice koje nije podrzavala... Pa nam nasao najeftinije resenje... Confused

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh jbt 64bitna mx440 ti je bila xtra a sad se zalish na 9600 Laughing

nebofirm
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

geforce

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> ATI vs. GEFORCE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon