www.domaci.de Forum Indeks
Vaša reklama ovde? Kontaktirajte nas odmah!
Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Urednički tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Igrice • Prodavnica • Download MP3 • MP3 Razno • Spotovi • Midi fajlovi • Noviteti 2009 • Noviteti 2010
.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
Erdal82 zelje
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 26

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pjesma se zove "O Sarajevu", i prepjevala ju je Hasiba Agic...Nema veze, snimicu je uzivo iz kafane...

Hvala u svakom slucaju...

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Caos, imao bih jednu muzicku zelju, ako moze...Ne mogu nigdje da je nadjem...
Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec...eto

Hvala vam unaprijed Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 30

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma se nalazi vec na sajtu! Wink
Ali ne radi search-opcija trenutno, pa sam je ja jedva nasao.
Izvoli, klikni ovde, a ukoliko ulazis preko domaci.de samo promeni gore .com u .de! Wink

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E hvala ti puno Wink Ne bih je nikada nasao kako nema search opcije, ko da trazis iglu u plastu sijena Smile

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Caos, htio bih vas zamoliti ako je moguce postaviti na stranicu novu pjesmu Hanke Paldum - Zena kao Zena ? Hvala unaprijed...

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ti je postavljena . Mozes je naci u Noviteti 2006 u folderu Novi razni hitovi Wink

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E hvala ti puno, nadam se da ce se i drugima svidjeti pjesma, a i spot je jako dobar 8)

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 30, 2009 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Erdal82 je napisao/la sledeće:
Ej Caos! Pokusavam pronaci jednu pjesmu o Sarajevu, ali uzaludno...Ovako ide :

"Leti moja pjesmo mila, svom zivotu razvij krila
Nek se igra, nek se pjeva, o ljepoti Sarajeva!

Ko zeli za ljubav da je vjecno mlad,
neka dodje u Seher Sarajevo grad!"

Znam da je ovu pjesmu preradila, dakle snimila, pjevacica pod imenom Hasiba Agic, i da ju je pjevala na svom koncertu Hanka Paldum, takodjer je i Esma Redzepova rekla (kada je sa Hankom gostovala u emisiji Pile i Maca Show) da je muziku za pjesmu radio Stevo Teodovski (ja mislim njen muz)....

Jako bi me obradovalo ako znate ili biste mogli pronaci ovu pjesmu, jer je dugo trazim, a cesto slusam u kafani Wink THX Smile

Erdal82 je napisao/la sledeće:
Pa pjesma se zove "O Sarajevu", i prepjevala ju je Hasiba Agic...Nema veze, snimicu je uzivo iz kafane...

Hvala u svakom slucaju...

E, pa mislim da je snimku iz kafane ipak dosao kraj, jer su se pojavile pesme u interpretaciji i jedne i druge pomenute pevacice! Razz A ukoliko postoji jos neka od pesama koje trazis a nemas jos uvek, znas da se ovde mozes obratiti za pomoc. Wink

Izvoli Arrow Hanka Paldum - "Sarajevo grad" i Arrow Hasiba Agic - "Sarajevo grad". Very Happy Razz

Uzivaj i dalje uz www.domaci.de! Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> Erdal82 zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - ZaM Radio - Radio stanice! -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon