:: |
Autor |
Poruka |
brigita_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 92 Mesto: MOSTAR

|
|
uzivam u cupanju obrva, oduvijek to sama radim, i zadovoljna sam
|
_________________ _____________________Nesanjaj svoj zivot, nego zivi svoj san!!!______________________ |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
sad ce mi se smejati svi ali ja ih nisam nikada cupala..ionako su prirodno svetl jos i da ih iscupam i nemam nista..pa da ih crtam onda
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Ja se ne smejem ...
Ja ih cupkam sama, skoro svakodnevno ili eventualno svaki drugi dan, mnogo mi je mrsko stvarno ali sta cu kad moram, nervira me i kad vidim jednu jedinu dlacicu tamo gde joj mesto nije!
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
ma znam ludice, ali imam ja koleginicu koja me redovno moli da mi ih samo jednom iscupka a ja se nadam..sala na stranu zaista je nezgodno biti prirodna plavusa, bar kada su obrve u pitanju>Ako se ne sminkas redovno, pa ne izvlacis olovkom "crte lica koje nedostaju" ume biti bas skakljivo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
sneskaCA Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 104 Mesto: CACAK

|
|
Ja sam zadovoljna mojim obravama, trudim se koliko mogu da izgledaju lepo.
|
_________________ Mozda nisu uvek pored tebe, mozda imaju probleme svoje...Bitno je samo da te vole, i da znas da pravi prijatelji postoje!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Mama mi je kozmeticar,tako da...su uvek uredne i lepe...
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
najbolje je otici nekom profesionalnom da on to docara a kasnije mozete sami vi po njgovom
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
cupam obrve i napravila sam oblik koji mi odgovara ali moram da ih crtam olovkom tako da razmisljam da odem kod kozmeticara da istetoviram obrve
|
|
|
|
|
 |
Medena013RSK Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Apr 2006 Poruke: 49

|
|
Ja svoje sama cupam i super su ....za sad
|
|
|
|
|
 |
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88

|
|
sam svoj majstor .. uvek
|
_________________ And when the rain begins to fall, you ride my rainbow in the sky. And I will catch you if you fall, you never have to ask me why... |
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Jaoj to je tesko,uvek mi pomaze sestra,jer da sam ja sama sebi majstor to ne bi licilo ni na sta!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Ja imam lepe prirodne obrve, tako da cupnem samo po koju dlacicu koja strci.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|