:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Slobodan Milošević, komercijalista iz grada Šaumburga, u SAD, želi da promeni ime posle svih problema koje mu to ime pravi. „Prijatelji u SAD su mi 11. marta savetovali da sve poznanike obavestim da nisam umro. Na aerodromu me uvek proveravaju, pa bih hteo da se zovem Bred Pit”, kaže Milošević. Poseban problem predstavljalo je venčanje, 1993, u vreme ratova na tlu SFRJ, i to s Hrvaticom. „Kada smo odlučili da se venčamo, ona je tu nameru skrivala, a majci, sestri i ostalim članovima porodice saopštila je moje prezime tek posle mesec dana”, kaže Slobodan Milošević. On ipak dodaje da se nekoliko puta do suza nasmejao zbog svog imena. „Jednom su me policajci zaustavili dok sam vozio mercedes 170 km na sat. Sudija me pitao: ´Da li ste vi predsednik?´ Odgovorio sam mu da nisam. ´Ali vozite kao predsednik´, komentarisao je sudija”, kaže Slobodan Milošević, piše 24ur.com. (B92)
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
simpaticna prica ali ja stvarno ne vidim razlog zasto bi taj covjek mijenjao ime. Pa nije on nista napravio da bi morao da se stidi
|
|
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Ma pusti ga sere kao foka!!! Neka menja ime,ne zanima me!!
|
|
|
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
heh... e gluposti.... ja nikada na bih menjao ime... kakov je, tako je....
|
|
|
|
|
 |
amina_sa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 4

|
|
Isto tako je amidzinica od Osame bin Ladena promjenila ime,isto tako neka iz porodice Hitler...to razumijem
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
E hebalo ga ime..nek išiba roditelje što su mu dali to ime hehehehe
ma znaš kako se kaže..zovi me i garav lonac samo me ne diraj hehehe
a on misli ako se bude zvao Brad Pitt da će mu biti lakše hehehe
Lud li je
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
zvezdaza Dobro upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar

|
|
Ne znam koliko ce mu to pomoci
Ako on misli da tako treba neka uradi
A jel on to uradio ili planira????
|
|
 |
V kolona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220

|
|
Pa, ne bih ni ja voleo da se tako zovem.Samo mi jos trebaju i problemi sa imenom!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|