:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
NAKON što su predstavnici Upravnog odbora UJRT ipak odlučili da SiCG na ovogodišnjem Eurosongu neće imati predstavnika, srpski Blic objavio je tekst pod naslovom "Samo Severina predstavlja Srbiju u Ateni".
Nakon skandala na srpskoj Dori, predstavnici radio-televizija Crne Gore i Srbije nikako se nisu mogli dogovoriti koga će poslati na Eurosong, pa je u nedjelju navečer, nakon jednotjednog natezanja, Aleksandar Tijanić priopćio kako SiCG u Atenu neće poslati nikoga.
Novinar Blica tekst o tome zaključuje rečenicom "Po svemu sudeći Srbija će u Ateni svim srcem biti uz Severinu".
"Pjesma Moja štikla začinjena Breginim doskočicama nije ostavila ravnodušnu publiku u Sava centru na Evropesmi." - piše Blic dodajući kako kako će Seve Nazionale i ojkači iz Zagore biti jedini predstavnici Srbije u atenskom finalu.
"Ionako su u hrvatskim medijima pjesmu proglasili prosrpskom" - zaključuje Blic.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
malimravak Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 210 Mesto: Split

|
|
12 bodova je 12 bodova
|
_________________ Ovo je mali korak za čovjeka
ali veliki za čovječuljka! |
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
Meni ta pjesma nije nikakva. Ma nismo mi ni nju zasluzili
|
|
|
|
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Ma ipak je istina ono SEVE-INTERNACIONALE!!!!! Ona predstavlja Jugoslaviju he he he.... ma nije pjesma losa, nego tekst. Ali nije ni on bas los, nego vise zezancija. Tko to vise shvaca ozbiljno. Bolje i ovo nego da pjeva kako ju je ostavio, kako ce da se ubije, kako joj treba ljubav, kako place po cijeli dan....
:hearts:
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
Pantelija Topalović Upućeni član

|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 372

|
|
hehe......još im samo gusle fale
|
|
|
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
Priznajem nisam još pjesmu niti čula, ali eto nisam bome niti jedan pozitivnu kritiku - mislim da to dovoljno govori o pjesmi i njenom sadržaju....
|
|
|
|
|
 |
zvezdaza Dobro upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar

|
|
Glasamo za Seve, 100%, bolje ona nego OJHA
|
|
 |
V kolona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220

|
|
Gluplju pesmu skoro nisam cuo!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|