:: |
Autor |
Poruka |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
konzulat u cirihu funkcionishe nekako. kako ? jadno , ali se trude da urade neshto.homepage je uradjen po svim svetskim nivoima tako da imate mogucnost svih informacija bez potrebe da nazovete telefonom. super !
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Pa, sa nasim ambasadorom (na Kipru) alkoholicarem, ne razgovaram nikako, s' obzirom na to, da sam ga oterala u tri lepe, jer su bezobrazni i bez promiskuiteta! Olos i grupa bandita-lopova! Svaki put kad ga vidim (a vidja se svuda gde ima dobra kapljica, jos ako je besplatna....ajjjjoooooj), setim se onog lika iz crtanih filmova "baka-bandit, pljackas" i vrisnem od smeha! Uzas! Tako da, imam jako ruzno misljenje o njima i njihovom radu i zato ih ni ne posecujem! Niti mi trebaju i ne dao mi Bog, da mi ikad zatrebaju!
|
|
 |
German123 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jun 2005 Poruke: 16 Mesto: Beograd

|
|
Ziveo sam u Americi i secam se da mi je bila nocna mora kad moram da nesto trazim iz nase ambasade.Jednom recju-katastrofa.
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Srpska ambasada u Hagu je katastrofa. Onaj inventar nije ni za djavola, oni ljudi tamo su sve neki bilmezi, deru se, psuju... haos zivi, srpska posla.
|
|
 |
luksa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 17

|
|
Zivim u Moskvi i ovde rad nase ambasade moze da se opise sa jednom rjecju katastrofalno.
|
|
|
|
|
 |
Sami-sa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152

|
|
Ambasada !!!!Uzas!!!!Neznam kako samo onakve kretene izabrase da rade na takvom mjestu.Hem sto su neljubazni ,jos su i zesci papci tako samo da popizdis kad odes tamo
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ambasada sto je to???? Ovau Kopenhagen hehe da ne pricam. Sto lazu, sto kradu. Ali eto i oni su ljudi. Mada ne idem vise od njih. Posle jedne malecne diskusije zamalo im nisam zviznuo onaj pasos u glavu.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Haha pa izgleda da su nase Ambasade ili Konsulati naj gori na svetu Da nije mozda do nas Ipak mi svi trcimo u jednu Ambasadu i zelimo nesto , da li Vizu ili novi pasos ili bilo sta plus sto ovde u Nemackoj recimo dodje jedna Ambasada na relaciju od 300 - 500 km znaci mora da je guzva i katasrofalna gzva kad god odemo. Promblem je sto ih nema vise . Ja moj nemacki pasos mogu u nasem gradu na 4 mesta da produzim i nije toliko koplikovano kao u nasim Ambasadima . odes jednom na salter i zavrsio si a ne idi na salter 2 pa na salter 1 pa sacekaj da Konzul podpise nesto itd.
Sve u svemu mislim da ovo sve dobro kad pomislim kako moze biti
|
|
 |
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195

|
|
ja jos nisam isla u nasu ambasadu
nije mi nista trebalo...a i nisam sigurna gde u CH ima slovenska ambasada..sramota:))
|
|
|
|
|
 |
Aco22 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 54

|
|
Pa recimo malo su dosadni sa svim svojim zahtevima... Ali u svemu moze se izdrzati
|
|
|
|
|
 |
avon Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 156

|
|
neljubaznost, nestrpljenje, uobrazenost ko da su od boga dani, odnosi se na sve ambasade sa prostora bivse YU
|
|
|
|
|
 |
srbijadolondona Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 36 Mesto: London

|
|
Sada smo svi srecni,hvala bogu.
Na ambasadi se vijori Srbska zastava a"crnogorci" jos traze neku sobu da iznajme za 50£ nedeljno!!!
|
_________________ A vi , kako te? |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|