:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ja ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nego gdje su te slicice decki???
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
zilika je napisao/la sledeće: |
nego gdje su te slicice decki???  |
To bih ja mogao tebe da pitam
Sto se mene tiče u albumu su 8)
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ovdje se kace...necu ja sad tamo prckati po albumu i znojit se bez razloga..lijepo mi ovdje okacite svoje najbolje izdanje..pa da krenemo na posao :picence:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
knjaz_milos Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 1895 Mesto: Bgd-Kaludjerica city

|
|
Marko i ja se zvanicno povlacimo sa sajta!!!!!!!!!!!
Nastavite da se igrate i bez nas,neki ljudi izgleda ne znaju za rec Sh A L A !!!!!!!!!!!!!!!
prijatno 8)
edit by vladeling
Dugo si na sajtu,znas da se ne pise velikim slovima
Ja sam ti sada ispravio...
|
_________________ Kisa pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka bre...... |
|
|
|
 |

|

|
|
knjaz_milos je napisao/la sledeće: | MARKO I JA SE ZVANICNO POVLACIMO SA SAJTA!!!!!!!!!!!
NASTAVITE DA SE IGRATE I BEZ NAS,NEKI LJUDI IZGLEDA NE ZNAJU ZA REC Sh A L A !!!!!!!!!!!!!!!
prijatno 8) |
di ce te? nemojte neka vas
|
|
|
|
 |
ledenadama Upućeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 363 Mesto: Bgd

|
|
Nnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
_________________ ja tamo kad ono medjutim |
|
|
|
 |

|

|
|
is ta sad? knjazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!?!??!??!??!?!??!?!?!??!
|
|
|
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Ode Knjazzzzzzzz
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
 |

|

|
|
ma ne ode...jucer sam ga vidila...plasi ljude bezeze
|
|
|
|
 |

|

|
|
hihihhiihihihihih
Sta vam je ja samo malo pozurio za 1.april
aprililililili rrrrrrrrr pppprrrrr 8)
|
_________________ Kisa pada cvetaju bandere ja te volim ti si moja devojka bre...... |
|
|
|
 |

|

|
|
za tebe knjaze nece biti grisina kad mi skupimo lovu
|
|
|
|
 |

|

|
|
je li bre ko je ovde postavio temu nemoj sve da vas izedem
Hocu moje pare!!!!!!
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|