:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Jedan univerzitet u Las Vegasu nudi veoma zanimljivu ponudu izbornih predmeta na odseku Ženskih studija. Uz dovoljno dobar prosek, možete fakultativno pohađati kurs striptiza ili seksualnih pomagala. Predmet „Osnove striptiza” pravi je hit među studentima, a cilj mu je da se mladi bolje upoznaju sa svojim telom. „Glavna svrha ovog pomalo neobičnog kursa jeste da se studentkinje osećaju sigurno i pouzdano u sopstvenom telu”, rekla je profesorka Anita Revila. „Osnove seksualnih pomagala” najpopularniji je kurs na ovom fakultetu, a glavna mu je svrha da studenti oba pola nauče više o njihovoj upotrebi i ženskom orgazmu. Sem navedenih, fakultet nudi i izučavanje teorije homoseksualizma, kao i raznovrsne časove samoodbrane. (Mondo)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Ameri su stvarno heroji!!! Zamisli da ti to padne na pamet!!! Kakve legende!!!!
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
mislim da to i nije losa ideja za Las Vegas. Ipak je tu potraznja najveca
|
|
|
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
još samo malo fali pa da uvedu znaš već šta u izborni predmet...!!!
mislim, ko voli nek izvoli..neki rade radi gušta...
|
|
|
|
|
 |
80Moma Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac

|
|
Pa to samo njima moze pasti na pamet mislim STA reci!!???
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|