:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ja sam se cula sa mamom sinoc, kaze da je nocas bila udarna noc za NS, ali voda ide u Tisu sad i sad ce tamo da bude problem.
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
I moji su gore po Vojvodini kazu da je uzas. Beocin je odsecen od sveta camcima idu kroz gradic, samo jos one kuce koje su na uzbrdici ostale su nepoplavljene.Gde god je imala kud voda je izlila.A sad zbog ove kise stree od jos vecih poplava
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Ja ne mogu da verujem sta se desava....ipak se nadam najboljem.....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
80Moma Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac

|
|
Ocekuje se tek pravi talas da naidje i to 14. za dva dana nadam se da su se zeznuli mada kod mene nemoze doci do poplave Kac je na vecoj nad.vis.od Novog Sada ali ipak ne daj boze da se izlije bilo gde pa to ce biti katastrofa pogledajte samo neka mesta sta se desava recimo Slankamen i okolina Beocin,Cerevic itd a sad gledam i ako je tacno nasip kod Futoga je popustio ne znam nista vise.
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Donji deo Kamenice je poplavljen a i voda je vec u centru Beocina.
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
ovo je od juče :
|
Poslednja prepravka: maucetung datum Sre Apr 12, 2006 11:40 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Ovo je od danas:
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Dulić-Marković: Situacija veoma ozbiljna, prete nove poplave
Radio Srbija i Crna Gora - Pre 48 minuta
Ministarka za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Srbije Ivana Dulić-Marković izjavila je da je situacija sa poplavama u Srbiji veoma ozbiljna i da tek predstoje napori da bude sprečena vodena stihija. Prognoze u Rumuniji i Mađarskoj najavljuju nove količine padavina i nepovoljnu hidrometeorološku situaciju, rekla je Dulić-Marković. Prema njenim rečima, najozbiljna situacija je na Tisi i na Dunavu kod Zemuna i Velikog Gradišta. Ne kažem da na drugim mestima ne postoji rizik, rekla je Dulić-Marković i navela da će, prema procenama, takva situacija trajati narednih mesec dana.(krstarica)
|
|
 |

|

|
|
Jos informacija ima na dnevniku , pogledajte ovde.
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Dunav je danas malo opao ali sad je problem kod Slankamena 5km od Titela tu je probio pošto se tu Tisa uliva u dunav ali dunav prosto gura vodu nazad u korito Tise pa je nagli porast .Mošorin je pod vodom sva mehanizacija iz Novog Sad je otišla tamo pošto je noćas tamo najkritičnije ako probije ode sva voda u Titel .
|
|
|
|
|
 |
pesccia Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 12

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|