:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Da li gledate kriminalisticke serije i koje su vase omiljene? Kad god stignem, ja ih pogledam, trenutno ima na RTS1 "Red i zakon"...Volela sam gledati "Poroci Majamija", "Odeljenje za ubistva" a serija "Mesto zlocina" je jos najbolja...da li ste pratili i da li se secate jos neke?
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Ja pratim kad mogu Red i Zakon,stvarno mi se svidja,inace volim da gledam kriminalisticke serije!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
volim pratiti CSI New York...omiljena...odlična...baš idu novi nastavci i ne propuštam niti jedan...!
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ja trenutno pratim CSI- Miami - New York - Las Vegas. Kaklinac sam se palio na poroke Majamija hehe
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
CSI mi je definitivno omiljena serija
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
CSI Bas sam sad trazio gde je tema i iskreno uplasio sam se da sam jedini koji voli te serije Kao klinac sam gledao Odeljenje za ubistva i od tad sam lud za takvim serijama (takvim i onima kao sto je Nikita )
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ja inace jako volim taj tip serija ali i filmova...kada sam zavrsila srednju htjela sam upisati kriminalistiku/odsjek forenzika/ ali mi moji nisu dali jer je to "muski" posao
Svaku seriju , film , knjigu ma bilo šta vezano za kriminalistiku pratim....trenutno sada pratim CSI Mjesto zlocina koja je po meni najjaca i najbolja serija tog tipa...gledala sam i Red i Odjel , Poroci Majamija, Monk , Odjeljenje za specijalne slucajeve , Hercule Poirot , Ubistvo u Midsomeriju , ma ima ih hehe
Odnedavno je na TV Nova pocelo emitiranje serije forenzicari i to pratim mada se ta serija vrti na Discaveriju...
Ali sad kad spominjemo ove serije meni je još uvijek ostala jako dobro u sjecanju serija prije nekih 15 godina Na Tajnom Zadatku i pjesma I need a Hero hehehe...kako dobra serija
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Da, zbog toga sto je svaka serija prica za sebe, pa nisam vezana da moram strikno na vreme da budem ispred tv.
Na prvom mestu mi je Mesto zlocina, pa zatim Istrazitelji iz Majamija.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
Kad sam kod kuce ne propustam Mesto zlocina,a cim se zavrsi prelazim na Istrazitelje iz Majamija,a kad ustanem i doruckujem tu su Vojni istrazivaci..Jedino me nervira sto stalno repriziraju,pa svaku epizodu Mesta zlocina znam napamet...
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Trenutačno od kriminalističkih gledam CSIMajami a prije sam voljela Red i Zakon, Odjel za umorstva (Odeljenje za ubistva).
|
|
|
|
|
 |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
Prati i CSI NY i CSI Miami i CSI Las Vegas i ne mogu da se odlucim koje je bolja
|
|
|
|
|
 |
A_Djema Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...

|
|
najbolkje su mi,...
Crossing Jordan, John Doe i Law and order(special unites)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|