:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Ludica_S je napisao/la sledeće: | Meni se mnogo svidja DOVE krema za ruke, predivno mirise...moja mama je koristi ali joj ja maznem ponekad...ja inace koristim neku kremu na bazi kamilice...uglavnom mi je uvek u torbici i kad god se setim, pa makar bila i negde u kaficu na kafici ja izvadim kremicu i namazem ruke...al' eto...  |
eh da negde sam vec napisala za ovu kremu..imam ja ono malo dzepno pakovanje ove kreme, dobila sam uz dezodorans.Krema je predivna.Sve do pranja ruku ostaje upijena u rukama i predivno mirise
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
ma kremica obavezno nema njege bez kremice
|
|
|
|
|
 |
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88

|
|
ma, nivea je zakon.. ruke kao svila
|
_________________ And when the rain begins to fall, you ride my rainbow in the sky. And I will catch you if you fall, you never have to ask me why... |
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Ja nista ne koristim za ruke,a svi mi kazu da imam savrsene ruke...
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Ja koristim Avonovu Skin So Soft kremu za ruke i super mi je...
|
|
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Ja koristim niveu,i zadovoljna sam njome.Inace pre sam koristila razne kreme,ali mi nisu odgovarale imam jako osetljivu kozu i ruke su mi bile stalno suve!!!
Sada sa niveom je odlicno!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
mc_elly Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

|
|
jako volim videti lepe, negovane ruke...koristim hidratantne kreme za ruke nocu pred spavanje,radi boljeg upijanja u kozu, a za izlaske koristim obicno neke kreme za ruke s ekstraktima visnje, kokosa i sl dodacima, radi lepseg i ugodnijeg mirisa
|
|
|
|
|
 |
slatka83 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 201

|
|
Prvo pravilo!
Nikada, ama bas nikada ne kupuj preparate za ucvrscivanje noktiju. To je glupo. Ne samo sto kosta, nego zato sto ispadas totalni kreten u ocima onih koji ti taj proizvod i uvaljuju.
Drugo pravilo!
Kad nokti pocnu da rastu, ma koliko ti ruzno izgledali, ne diraj ih (ne turpijaj, ne seckaj, ne grickaj).
Trece!
posle par nedelja ih samo sa strane oblikuj i pusti da rastu.
I cetvrto!
Obavezno, stalno lakiraj nokte.
Ne verujes? Probaj! Ja svoje nokte (za koje mnogi misle da su vestacki) skracujem samo kada postanu neukusno dugi.
|
|
|
|
|
 |
slatka83 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 201

|
|
Da ruke budu neznje
Neznost i belina ruku moze se sacuvati na vrlo jednostavan i ekonomican nacin bez upotrebe ikakvih krema. Kada pravite pire od krompira namazite njime malo ruke, i ostavite tako nekoliko minuta, a zatim operite ruke vrucom vodom, a posle hladnom vodom. Na kraju istrljajte ih sokom od limuna. Limun ce ukloniti sve neprijatne mirise, a ruke ce dobiti zeljenu neznost i mekocu.
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Oriflame Soft&Silky je prosto savrsena, a za nokte Dikla. Kad mi nestane, a to se desava jeko retko, koristi i malo mleka za telo. Vazno je samo da ih necim namazem jer su moje ruke teski zavisnici od raznih krema
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
obavezno lagana kremica od kamilice i dobijete njegovane ruke
|
|
|
|
|
 |
LELICA17 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek

|
|
razne kreme cine cuda...tak da ono ,,,,vrjedi ikusati
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|