www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Avala, B92, Pink, Fox, Kosava-Hepi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 9:30 pm    Naslov poruke: Avala, B92, Pink, Fox, Kosava-Hepi Na vrh strane Na dno strane

Savet Republicke radiodifuzne agencije [RRA] odlucio je da dozvole za emitovanje televizijskog programa na teritoriji cele Srbije dodeli televizijama Avala, B92, Pink i Foks, kao i Košava i Hepi TV - a te dve televizije ce zajedno koristiti jednu mrežu

Savet RRA je juce odlucio da dozvolu za emitovanje radio programa sa nacionalnom pokrivenošcu - ukupno pet mreža, dobiju Radio B92, Indeks, Radio S, Fokus i Roudstar radio, navedeno je u saopštenju. Televizija Super iz Subotice dobila je dozvolu za emitovanje televizijskog programa za podrucje Autonomne pokrajine Vojvodina. Kako na konkursu nije bilo podnosilaca prijava za emitovanje radio programa za teritoriju Vojvodine, RRA ce ponoviti konkurs za tu zonu pokrivanja, navedeno je u saopštenju.
Posto BK televizija nije dobila nacionalnu frkvencu, pomenuta ce podneti zalbu, a sve nezadovoljne strane kao sto je BK imaju 10 dana da podnesu zalbu

jelenajo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 08 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je zao sto bk nije dobio frekvenciju,nisu bili losi!!

zvezdaza
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 20 Mar 2006
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ali, tacno sam znao sta ce da se desi. Pa zar oni misle da je narod Srbije slep da ne primeti ocemu se ovde radi. Podrzavam BK i TV5, to su televizije koje su svakako morale da dobiju frekvencu. Kakva Kosava, kakav Fox, to je sve politika, ali ja se nadam da ce zalba BK biti usvojena. Ne kazem to zbog mondijala, vec zato sto BK to nije zasluzila. Ovo kaze novinar TV kuce koja je dobila frekvencu. Sada je mozda i moje radno mesto ugrozeno Evil or Very Mad

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaista je zalosno sto BK nije dobila frekvencu.Mislim svaka cast svakome, ali to je televizija koja je svakako zasluzila.Po strani politicku opredeljenost, po strani ostavimo i Karice i telekom i sve ostalo sto je verovatno uticalo na ovu odluku. BK televizija je zasluzila frekvenciju i sigurna sam da ce se njena zalba uvaziti

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

DzoA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 30 Nov 2005
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 21, 2006 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
BK televizija je zasluzila frekvenciju i sigurna sam da ce se njena zalba uvaziti

Confused tesko. Zaboravljas da je ipak ovo Srbija Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Avala, B92, Pink, Fox, Kosava-Hepi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon