:: |
da li zahvaljujuci telenovelama smatrate da znate spanski |
da |
|
33% |
[ 1 ] |
ne |
|
66% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 3 |
|
Autor |
Poruka |
sarajka-18 Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo

|
|
Pratim ''Zatočenica ljubavi'' na Pinku. Sve su te sapunice na isti kalup, ali kad nema nekog izbora na tv-u može se i to pogledati.
|
|
|
|
|
 |
djavolce Prijatelj foruma

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 3422 Mesto: Nish/Bech

|
|
ja do duse ne gledam spanske serije,ali kad god leti odem kuci na odmor ja se zarazim njima.....vidim jednu epizodu pa se mislim ajde da vidim sta ce se dalje dogoditi i tako iz dan u dan sve vise i vise se zarazim i onda nemogu bez njih
|
|
|
|
|
 |
vladadu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa

|
|
mnogo su dramaticne,tako da ne volim da ih gledam
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ne volim spanske serije, ne gledam ih nikad kada sam u Srbiju ili samo kada moram
Ali u Francusku ima jedna spanska serija koju upravo gledam sad to je Un,Dos,Tres
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Pa nekada sam imala pregršt slobodnog vremena pa sam znala od dosade da ih pratim , medjutim u zadnje vrijeme mi nedostaje vremena i za odmor tako da nemam vremena da ih pratim , ali su mi postale i dosadne jer su sve na isti kaluf..ne zna se ko koga i zašto i na kraju sve bude onako kako su svi u seriji i željeli..malo previše sapunjavo hehehe
Medjutim moram priznati da je bilo par njih koje su bile dobre kao što je Zabranjena ljubav/ŽAĐ/ , Rubi , Žena s okusom kafe ,
mislim čim jedna serija pogotovo sapunica ima više od nekih 100-150 nastavaka to je pretjerivanje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
beba_79 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 4 Mesto: beograd

|
|
moram priznati da zarazena spanskim sapunicama po meni najbolje su kasandra pravo na ljubav rubi alborada ...
|
_________________ LJUBAV JE LEPA .ZATO LJUDI VOLITE SE |
|
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Pretpostavljam da se ovde ubrajaju serije spanskog govornog podrucja, daklem i latinoamericke. Ove serije me nikada nisu zanimale i mada je na nasim televizijama prodefilovala citava armija ovih serija, nikada me nijedna nije uspela da zainteresuje. Jednostavno radnja, nacin na koji su snimljene, kao i gluma ni najmanje mi nisu zanimljive.
|
|
|
|
|
 |
JekaiJose Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis

|
|
Ja volim serije.Malo su mi bolje portugalske i brazilske od onih meksickih i spanskih.Moja omiljena je bila Kralj Stocara.A volela sam od spanskih Macehu,Izmedju ljubavi i mrznje itd...
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
 |
hitl Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 132

|
|
Sve su iste i sve su dosadne do bola...
KATASTROFA !!!
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Nisu bas sve iste. Recimo "Korak napred" uopste ne lici na klasicnu spansku seriju...
Inace, ja licno ne volim spanske serije, zbog silnih kuknjava, spletki i ostalog...
|
|
|
|
|
 |
generalni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam

|
|
Series de Espanol idioma son muy bonito. aj jaj jaj ....
Ne volim serije al Machos ima nesto zanimljivo mada ne mogu da pratim svaku seriju.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
 |
klexy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 206 Mesto: beograd

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|