:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Serija mi je potpuno bez veze...U odnosu na predstavu je cista nula...Ko ju je gledao zna o cemu pricam.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
u pocetku je bila odlicna,sada mi je sve dosadnija-valjda je i njima ponestalo ideja!Mima Karadzic je kralj,bez njega bi serija bila totalno bezveze.
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Moja omiljena serija. Ja se svaki put valjam od smeha.Zanimljivo je to,da nemam pink ovde, pa mi prijatelj snima epizode, tako da ih ja dobijem na kaseti od 4 sata odjednom. Onda
uzivam satima. I umirem od smeha.
Vojin me mnogo na mog muza podseca.Cak i iste uzrecice ima.
Osvezenje na nasem programu
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
Serija nije losa,ali preterali su....Traje vec tri godine ako se ne varam
|
|
 |
sarajka-18 Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo

|
|
Serija je stvarno dobra. Na PinkuBH ide utorkom navečer. Ne stignem baš uvijek da je pogledam.
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ne pratim ju redovno , ali ju s vremena na vrijeme pogledam i nije toliko loša..da se pogledati u svakom slučaju , a i nasmijati se uz nju
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
I ja je ne pratim nesto posebno ali desi se da pogledam koju epizodu...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Ja sam pre gledala svaku epizodu,sad ne jer je postala i suvise monotona,sve jedno isto,a roditelji kao da nemaju razumevanja za tooooliku decu.mislim nekad su stvarno dosadni!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
zvezdaza Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar

|
|
Nece biti vise, jer se u SLEDECOJ EPIZODI pojavljuju likovi iz ZAGREBACKE SERIJE LJUBAV U ZALEDjU, NINA i LANA.
Doslo je ocigledno do razmene glumaca
Da li ce NINA i LANA da pokvare vezu izmedju Jelene i Banja ostaje da se vidi svake subote u novom terminu od 20:00 samo na RTVPINK
Inace, u utorak 18. aprila u Lava baru, uz izuzetno veliko pristustvo novinara , glumaca i prijatelja TV Pink, obeležena je trogodišnjica serije “ M(j)ešoviti brak “. I kao što je već jednom rečeno, TV Pink i ekipa M(j)esovitog braka su ponosni na svoju trocifrenu brojku, s’ razlogom koji svake sedmice potvrdjuju oni zbog kojih televizija postoji.
|
|
 |
jelenajo Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699

|
|
Nije losa serija bila je jedno vreme malo dosadna ali je opet postalo zanimljivo
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
 |
zvezdaza Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar

|
|
Potpuno se slazem ja mislim da su i oni to uvideli pa da su je malo osvezili novim likovima i dogadjaijim. Moj omiljeni lik je pomocnica Duda, stvarno je najbolja!
Koji je vas omiljeni lik iz serije?
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Nije losa serija, koliko sam uspeo da primetim sudeci po par epizoda koje sam pogledao. Domace serije nikako ne uspevaju da me zainteresuju, tako da je veliki plus za svaku seriju ukoliko uspem da odgledam nekoliko epizoda. Mimu Karadzica, ne cenim posebno kao glumca, mada u ovoj seriji nije los. O Dari Dzokic imam pozitivno misljenje. Sloboda Micalovic se lepo uklopila u ulogu. Jos mi se svidela i Svetlana Bojkovic u sporednoj ulozi. Dragan Bjelogrlic, iako imam dobro misljene o njemu, ovde mi je izuzetno antipatican. Ne bih mogao izdvojiti nijedan lik kao omiljeni. Sve u svemu solidna serija.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|