:: |
Autor |
Poruka |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
od prvog do trečeg su men nasmijali do suza, zato ne sumnjam u 4 dio i ziher sam da će nadmašiti ostale...
|
|
|
|
|
 |
milan_b Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 10

|
|
Prva dva djela su odlicna, treci tu i tamo, valjda ce cetvrti to ispraviti.
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
mi2scg je napisao/la sledeće: | U najnovijem nastavku parodiraju se filmovi: The Grudge, The village, Saw I i II, i drugi... Jedva cekam, premijera 14. 04. |
Svi filmovi brace Zuker su parodije na vec snimljene.
Pocev od "Airplane" 1 i 2 [kod nas prevedeno kao "Ima li pilota u avionu"] preko "Strogo poverljivo" [samo prvi deo] pa do danas ni jednom nisu podbacili! Premijera jeste 14. IV, ali ne znam kada ce poceti da daju i kod nas.
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Generalno Scary Movie svaki deo pa i ovaj je najveca glupost koju covek moze pogledati...meni to zaista nije smesno, nego toliko debilno da nemam reci.
|
|
 |
mi2scg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad

|
|
Prvi film je imao odlicnu zaradu, drugi losiju, ali je zato treci razbio oba prethodna! Cini mi se da ce kod nas biti prikazani tek pocetkom jula. Miramax studio u SCG zastupa distributerska kuca Pro Vision, a oni nisu bas datumski najazurniji... Nazalost!
|
_________________ Marko MI2
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Parodija na horor filmove Scary movie, definitivno dozivljava sudbinu mnogih horor filmova koje ismeva, narocito kada je broj nastavaka u pitanju. Prvi deo mi je bio najzanimljiviji, drugi onako, treci nisam odgledao do kraja......cetvrti, pa mozda i pogledam.
|
|
|
|
|
 |
sergioT Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88

|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Generalno Scary Movie svaki deo pa i ovaj je najveca glupost koju covek moze pogledati...meni to zaista nije smesno, nego toliko debilno da nemam reci. |
Upravo tako.
Mada postoje i gori "filmovi", npr (hehehe ) Titanik, koji je jos i oskare pobrao...
Glupi amerikanci.
|
|
|
|
|
 |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Ma vrijedi pogledati...ja sam se posteno ismijao gledajuci prethodna tri...
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Ja jedva cekam da pogledam i cetvrti nastavak pomenutog filma. Prvi i Drugi deo su mi super, treci je mozda malo slabiji ali je daleko od loseg. Svaki put se ponovo nasmejem gledajuci ih.
|
|
|
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
dajte ljudi...ja sam jučer pogledala 4-orku i totalno sam se zbedirala kada sam izašla iz kina...tu i tamo koja smiješna scena...ali ostalo sve viđeno...jako sam se razljutila jer sam očekivala da će nadmašiti predhodna 3 dijela, ali očito je da sam se prevarila...uf
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Meni se 3-4 najvise svidja...Volim takve komedije,bas sam se smejala...Ali dobro,sve zavisi s kim gledas film...
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Meni prvi ostace u pamcenju jer sam ga vidla u bioskop pa cak imam kasetu,onda je bio nov film od tih serija pa sam toliko se smejala da mi suze posle.bas ok film ali za ovaj sexy movie,mozda idem da ga gledam ali bojim se da se ne razocaram...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|