:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
brigita_ je napisao/la sledeće: | IMHO, sexipil dolazi iznutra, ne iz vana, netko moze da bude lijep, ali nemora biti istovremeno i sexipilan, mislim da je najvaznije ponasanje, hod i pogled |
Slazem se u potpunosti... :lady:
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
seksapilnost nema svaka zena,to je nesto posebno seksi u njoj,sto joj daje neku posebnu lepotu!
|
|
|
|
|
 |
schmekerica Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546

|
|
sexilpilna nije svaka žena koja dobro izgleda već ona koja je pored dobrog izgleda i samouvjerena i zna da se ponaša kao dama, a ne kao neka prostakinja!
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
zamene je sexipilna žena...ta koja zna izraziti to kako treba...jer može ona biti sexipilna na pogled a nezna to izraziti ili hodom,pričanjem,pogledom,više je načina što ženu čini sexipilom.....zamene angelina jolie več gledanjem dosta izrazi svoju sexipilnost...
|
|
|
|
|
 |
cica20 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265

|
|
Mislim da zena izgleda seksipilno ako se oblaci sexy i ako se ponasa kao da joj je non stop samo to u glavi
|
|
|
|
|
 |
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo

|
|
treba biti lijepa djevojka da bi bila sexapelna... to svakako, ali ako se glupo ponasa i odnosi prema ljudima... nema tu nikakve privlacnosti...
da bi zensko po mom misljenju bilo sexapealno treba da ima lijepo njegovano lice, malo sminke, lijepu, zdravu kosu, nokte, lijepe oci... a naravno i figuru i odjecu... mora biti sve u kompletu
|
|
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
lepota,samopouzdanje-sigurnost u sebe,drzanje i nacin na koji hoda,da ima nesto u pogledu,da zraci kad se pojavi u nekoj prostoriji....
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
svaku će činiti nešto drugo seksipilnom,
svatko je će biti nekome seksipilan , a nekome ne,
stvar ukusa...
|
|
|
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
Mora posedovati "ono neshto", harizmu pre svega.
I da, mora vodiiti rachuna o svom izgledu ... meni je duga, sjajna negovana kosa jakoo sexy.
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
nesanica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89

|
|
Način kako hoda, sigurnost u sebe, a žene koje stvarno zrače seksipilom tačno znaju šta hoče i kako to dobiti. Sve šta urade, zrači seksipilom i pali muškarce.
|
_________________ Život je ljep, ako znaš da ga živiš! |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
mora imati ono nes sto zraci iz nje neku svoju posebnu harizmu
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
mislim da je upitanju lepota, maniri, ponasanje, pokret tela....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|