:: |
| Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Jedna novozelandska vozačica bila je toliko pijana da policija nije mogla alkotestom izmeriti stepen njenog pijanstva, objavile su za vikend novine.
Ona je imala 4,26 promila alkohola u krvi, što je više nego što alkotest može da izmeri, piše Otago Dejli Tajms.
Doktor u bolnici gde joj je izvađena krv, kako bi se videlo koliko ima promila alkohola, rekao je za novine da je ta žena već trebalo da bude mrtva. [Beta]
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
neka joj je sa srecom
|
|
|
| |
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
E to se zove kapacitet.Svaka joj cast!
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
| |
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Auuuuuuuu...ne znam da li da kazem svaka cast za kapacitet ili kakva dileja teska... U svakom slucaju kad zensko moze da popije...svi muskarci su smesni naspram nje...strasno...Pa sta je popila kad toliko promila ima...bure whisky-ja
|
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
|
bogami lako ce se izvuci kod sudije za prekrsaje samo kaze ja se nesecam i to je to
|
|
|
| |
|
 |
munja80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 1 Mesto: melbourne

|
|
sramota drolja pijana
|
_________________ sa bogom napred |
|
| |
|
 |
ASSIM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 67 Mesto: Breza

|
|
ooooo deda,, ja gospodje sta je ona pila joj hajd neka je neko i najgori.Ma to je sigurno do policije hhohooh
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|