:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Let avionom po najnižim cenama konačno će od septembra biti dostupan i građanima Srbije. Za samo 19 evra putnici će moći da kupe kartu od naše prestonice do Kelna, zahvaljujući nemačkoj kompaniji „Germanvings”, koja uvodi let do Beograda. Saobraćaj na liniji Keln-Beograd odvijaće se tri puta nedeljno, a karte za septembar mogu se rezervisati već od danas, saopšteno je iz Kelna. Karte za sve destinacije na kojima lete avioni kompanije „Germanvings” mogu se, kako ističu na svom veb sajtu, rezervisati upravo preko sajta, telefonom ili u ovlašćenim turističkim agencijama. Ova nemačka kompanija posluje od 2002. godine i u vlasništvu je „Eurovingsa”, firme koja radi od 1997. godine.
Kao glavni konkurent „Rajan era”, jedne od najpoznatijih „lou kost” aviokompanija, „Germanvings” iz Kelna, Bona, Štutgarta, Berlina i Frankfurta organizuje jeftine letove do ukupno 53 evropska grada. Tokom leta, uobičajene su i ture ka destinacijama na koje ne lete druge „lou kost” kompanije.
Aerodrom u Bonu je baza „Germanvingsa” i odatle već neko vreme poleću avioni za zemlje u našem regionu, kako za Hrvatsku (Zagreb i Split) tako i za Mađarsku, Grčku, Češku pa i Tursku.
Flotu ove „lou kost” kompanije čini, kako saznajemo, 21 avion tipa „erbas A319-100” i tri „erbasa A320-200”, koji su pogodni za letove po Evropi i u kojima se, kao što je i običaj u kompanijama sa niskim cenama avio-karata, ne služe hrana i piće.
U „Germanvingsu” ističu da poseduju sve certifikate i dozvole koje potvrđuju bezbednost letenja u njihovim avionima, koji su prosečno stari oko šest godina. (Blic)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Jupiiiiiiiiiiiii, barem cu ondacesce da vidjam svoje.
Dosadise ove granice i cimanja po njima.
"Prodjite na desnu stranu, parkirajte auto, otvorite sva vrata, gepek, udaljite se od vozila,..." - Dosta vise.
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
ovo je super vijest za veliki broj nasih ljudi na 'privremenom" radu u njemackoj. 19 evra zvuci nevjerovatno.
|
|
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Zar ovo pre svega nije super vest za ljude poput mene koji zivimo u Srbiji i uopste na Balkanu i radimo za 100-150eur mesecno... vama i da imate 100 000 eur mesecno, bilo bi vam malo...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
mija_baby Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Maj 2006 Poruke: 1

|
|
Nema sanse to je nemoguce
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Da, od Septembra se leti do Marta a karte se sad vec mogu narucivati i ja sam vec narucio za Novembar . Nije bas za 19 Evra ali povratna mi dodje 94 Evra a kad to uporedim sa cenama sad ( 220 - 350 Evra ) to nije nista
Znaci letim jednom mesecno na provod u BG Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i bice jos jeftinije sigurno
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Pa ostavi sajt da narucimo i mi po koju, mada tesko da cemo moci jednom mesecno da letimo ali za pocetak bar jednom godisnje
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Pa ostavi sajt da narucimo i mi po koju, mada tesko da cemo moci jednom mesecno da letimo ali za pocetak bar jednom godisnje  |
http://www.germanwings.com/
Evo, to je link.
|
|
|
 |
dado+denko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Mar 2006 Poruke: 57 Mesto: Bad Wiesse/ SRPSKO Sarajevo

|
|
ima li i let od minhena do sarajevo???
|
_________________ ma ne znam
volim piti i ljubiti........ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|