:: |
| Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Beba je stigla i ne zove se Branđelina, iako je devojčica. Hiljadama kilometara daleko od Holivuda, u Africi, glumica Anđelina Džoli rodila je devojčicu u subotu 27. maja, saopštio je predstavnik za medije Breda Pita, sada srećnog tate. „U noći između subote i nedelje, u Namibiji, Anđelina Džoli i Bred Pit postali su roditelji male Šiloh Nuvel Džoli-Pit”, glasi kratko obaveštenje za javnost, bez detalja o porođaju i fotografije deteta i roditelja. Anđelinin porođaj bio je tema raznih spekulacija svetskih tabloida prethodnih meseci, zbog čega je glumački par otišao u Afriku ne bi li tamo pronašao malo privatnosti. Eskalacija znatiželje desila se u utorak, 23. maja, kada je Bred Pit poslao imejl organizatorima filmskog festivala u Kanu, sa izvinjenjem da neće doći zbog „skorog porođaja” Anđeline Džoli.
U Africi su Bred i Anđelina uspeli da sačuvaju privatnost zahvaljujući vladi Namibije, koja je naredila hapšenje fotografa, oduzimanje filmova iz fotoaparata, angažovanjem jakog obezbeđenja oko hotela u kojem glumci borave, kao i postavljanjem visoke zelene ograde oko plaže na kojoj se ova slavna porodica odmarala.
Interesantno je da je u Namibiji jedna lokalna radio-stanica sprovela anketu o tome da li bi dan porođaja Anđeline Džoli trebalo proglasiti nacionalnim praznikom i većina odgovora je glasila - da.
Bred (43) i Anđelina (31) upoznali su se 2005. godine na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit”, dok je Pit bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston. Ubrzo se razveo i započeo zajednički život sa Anđelinom, koja je i ambasador dobre volje UN.
Ovaj par do sada nije imao svoju decu, ali su zajedno podizali Saharu i Medoksa, devojčicu iz Etiopije i dečaka iz Kambodže, koje je Anđelina usvojila, a kasnije ih prihvatio i Bred Pit, pa tako sva deca sada nose prezime Džoli-Pit. (Mondo)
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jojjjjjjjjjjjjjjjjjj..........hvala ti Comix
jedva sam docekala.....tako sam srecna..........mala Andja.............bice najlepsa devojcica na svetu.........ista majka..........................
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
|
Bitno da je nama Angelina dobro,I ored svog glamura kojim je okruzena zena je odlucila da se porodi u Africi. Svaka joj cast. 8)
|
|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Ja sam znam da je Andjelina prodala autorska prava na slikanje njene bebe nekoj firmu za samo 3 000 000 $ i to pre nego sto je beba dosla na svet... sve je to bizMis izgleda
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
sad jos da usvoji 25 drugih i mirna Bosna
|
|
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
kazu da bebica ima nos na oca , malo crne kosice i da je prelepa...
divnooooo
|
|
| |
|
 |
vlasa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 3

|
|
Hvala Bogu, nije rodila sina. Na sta bi licio s njenim ustima.
|
|
|
| |
|
 |
djsashe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142

|
|
|
I bebu je iskoristila za marketing.Grozno
|
|
|
| |
|
 |
ASSIM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 67 Mesto: Breza

|
|
Jedan sretnik vise..
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
prva slika male Shiloh Nouvel
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|