www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

fan club Cute Blondie
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je devojka totalno pozitivno otkačena i najiskrenija haha, skidam kapu na pojedinim postovima Mr. Green

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno srno i ja se u tome slažem

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

***Srna*** je napisao/la sledeće:
Ja mislim da je devojka totalno pozitivno otkačena i najiskrenija haha, skidam kapu na pojedinim postovima Mr. Green

Hvala Srna Razz drago mi je da neko ima takav utisak jer to sam prava ja, takva kakva sam Wink

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

teto kako si mi?moja tetka otkacena?ma teta mi je pravi haos Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nikakve rodbinske veze ali jel se mogu i ja učlaniti? Mr. Green
Svaka čast, cura si od riječi, držiš se svojeg stava i mišljenja to mi se jako sviđa, a ne pretvaraš se da si nešto što nisi. Takve ljude volim! Uvijek mi je zanimljivo čitati tvoje postove. Sve u svemu - cura na mjestu! Wink

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

teta bojana bre vidis koliko te ljudi ovde voli??!?!?i sve sto kazu je istina u vezi tebe....
a ja ponosan jer sam isti ti(isto ludak xaxaxaxa) tetkin mali Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 9:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ annamariya hvala ako tako mislis drago mi je Razz (I ne menjaj taj avatar odlican je, i like it Wink )

@ Tasicu vidim eto, sve vidim...mada nije bre sve sto kazu za mene istina maleni...lazu nisam sve to ja uradila majke mi, pola su mi namestili :lolj: Salu na stranu, hvala vam svima jos jednom, zaista nisam ocekivala ovakve reci hvale 8) Razz

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooooooooo ja ovo sad tek ugledao Shocked

Nije da se plasim bilo koga ali ako kazem ovo ili ono dobicu :301: sa obe strane batina pa zato bolje :shush:

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa Sale nisi jedini koji je to tek sad ugledao vidise da malo stagniramo Very Happy no ništa zato
svi te hvale ja ću ti zameriti što si mi zaboravila da pustiš želju Very Happy Very Happy Very Happy .No brzo ću se odljutiti ako mi je sledeći put pustiš ili sad nećaš namerno Wink Wink Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Maglovski pusticu ti naravno i sorry za prosli put ne znam kako mi je to promaklo Rolling Eyes

S*A*S*A je napisao/la sledeće:
Jaooooooooo ja ovo sad tek ugledao Shocked

Nije da se plasim bilo koga ali ako kazem ovo ili ono dobicu :301: sa obe strane batina pa zato bolje :shush:

Sale...temu ni ja nisam videla odmah i mene je iznenadila najiskrenije. Ali ne vidim sto bi ti morao da :shush: i ko ce tebe to da :301: Rolling Eyes ...Pa ovo je slobodan svet svako ima pravo da kaze sta zeli...Tako da ako imas da kazes "ovo ili ono" reci slobodno sto da ne Razz Ja se ne ljutim Wink Mada...nije valjda kolega da imas toliko toga loseg da kazes za mene Rolling Eyes Confused ...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> fan club Cute Blondie Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon