:: |
| Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Sedmoro članova jedne porodice, uključujući troje dece starosti od pet do 11 godina, ubijeni su u svojoj kući u američkom gradu Indijanapolisu tokom pljačke, saopštila je u petak policija, koja traga za 28-godišnjim muškarcem na uslovnoj slobodi i za još jednim osumnjičenim. Policija je otišla u kuću u četvrtak uveče nakon što ih je pozvala komšinica koja je čula vrisku i pucnjeve u kući. Troje dece pronađeno je u spavaćoj sobi. Sve žrtve (pripadnici tri generacije jedne porodice) ubijene su iz vatrenog oružja. Lokalna policija navela je da je reč o najgorem masovnom ubistvu u gradu u poslednjih nekoliko decenija, preneo je AP. Na osnovu svedočenja očevidaca utvrđeno je da je osumnjičeni za ubistvo Dezmond Tarner (28) iz Indijanapolisa.
On se, inače, nalazi na uslovnoj slobodi pošto je odslužio dve od šest godina zatvora zbog jednog napada. Još jedan neidentifikovani muškarac viđen je na mestu zločina. „Verujemo da je prvobitni motiv bila pljačka”, izjavio je portparol policije narednik Metju Maunt i dodao da su tokom pljačke osumnjičeni najverovatnije odlučili u jednom trenutku da pobiju sve u kući. (Mondo)
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
gledao sam izvjestaj na CNN. I to je Amerika
|
|
|
| |
|
 |
djsashe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142

|
|
|
I ja sam gledao.Zao mi je
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|