:: |
| Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Amerikanci će uskoro dobiti svoju verziju takmičenja za Pesmu Evrovizije, piše britanski list Tajms. U nastojanju da poveća gledanost, američka TV mreža NBC organizovaće sopstvenu verziju Evrovizije, u kojoj će učestvovati sve američke države. U svakoj od njih organizovaće se odvojeno takmičenje, a pobedničke pesme će na kraju odmeriti snage u velikom finalu. Da bi krenula u čitav projekat, pomenuta TV mreža morala je da otkupi autorska prava od Evrovizije. U NBC-ju se nadaju da će program biti ozbiljno shvaćen, iako Pesmu Evrovizije u Evropi mnogi doživljavaju kao paradu kiča, piše Tajms.
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Ako cemo realno,u paradu kica se i pretvorila... po meni bi to trebao da bude izbor za pesmu,nalik nekom festivalu,ali ovde to vise lici na maskembal...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
| |
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
oadvno je eurovizija maskenbal, a amerikanci to vole pa nek im je onda
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
| |
|
 |
sepimo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 5

|
|
|
mogu kad imaju drzava ko rusi
|
|
|
| |
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
| mistik29 je napisao/la sledeće: | oadvno je eurovizija maskenbal, a amerikanci to vole pa nek im je onda  |
E, upravo tako!
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Pa vidite da ti Amerikanci sve kopiraju nas. Smesni su!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|