:: |
Autor |
Poruka |
Cinderella* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Chicago

|
|
Naravno da ima. Imamo ih nekoliko. Nisam od onih koji provode vreme tamo, ali desi se da zalutam po koji put. Vecinom tamo se sastaju starije generacije.
|
_________________ Kad vam filozof odgovori na postavljeno pitanje, više i sami ne razumijete šta ste ga pitali. |
|
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
ma ti kojekakvi klubovi se vec pocinju raspadati. samo neki tipovi dodju da piju, igraju sah itd. nema zenskih. nazalost
|
|
|
|
|
 |
dado_GTI Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb

|
|
Ovdje kod mene u Zagrebu takvih klubova ima dosta a i mladih dosta ima u takvim klubovima i barovima,i sto je dosta iznenadujuce dolaze dosta i Hrvati!!!
|
|
|
|
|
 |
gsilvija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 191

|
|
Kod nama i ima MKD klubovi i SRBSKI klubovi. Sekoj mesec ima nekade igranka. Isto ima kod nama i yugo party"s i koncerti u diskoteki i kafici. Ovde svi dolaze iz mkd, bosna, hrv i srbija. I svaki pud je mnogu jako i ludnica je :D
|
|
|
|
|
 |
Medena013RSK Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Apr 2006 Poruke: 49

|
|
Imamo jedan kafe gdje vecinom dolaze nasi ljudi tako da dosta cesto idem tamo,a i upoznala sam mnogo nasih ljudi ovdje....
|
|
|
|
|
 |
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81

|
|
Klub pa to je za neke jedino mesto izlaska ja licno neposecujem vise takva mesta jer stekla sam uticaj da tu dolaze pravi oni gastarbajteri koji u zemlji u kojoj zive nisi pokazali ni malo interesovanja da je upoznaju malo bolje niti ih ona interesuje nego se okupljaju u klubovima i to im je sve i cekaju taj jedan godisnji koji ce da provedu u domovini i da ga citavog utrose na gradnju neke cetvorospratnice i voznje najnovijeg mercedesa uzetog naravno na kredit i tako da to nije moj svet a pokusala sam prije nekih 14 godina ali gdje smo mi i alkohol tu je i svadja i tuca i cisti primitivizan izvinite ali istina
|
|
|
|
|
 |
dado_GTI Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb

|
|
Ima dosta takvih mjesta kod mene ali po takvim mjestima ne zalazim bas
|
|
|
|
|
 |
UNAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168

|
|
ma naravno da imaju ali nije nista specijalno.ne znam onako pusta se muzika iz praistorije
|
|
|
|
|
 |
Aco22 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 54

|
|
Pa ima jedan klub "Srbija se zove" i jedan je od jacih ovde.... Tako da smo ponosni na njega....
|
|
|
|
|
 |
Darxo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
Bilo nekad sad nazalost se sve rasulo. Ali na srecu dodju nasi muzicari po nekad
|
|
|
|
|
 |
srbijadolondona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 36 Mesto: London

|
|
Koliko ja znam sada se zovemo Srbija!
Srbskih klubova ima u Londonu a najvise cetnickih okupljanja i zbivanja.
|
_________________ A vi , kako te? |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
dado_GTI je napisao/la sledeće: | Ovdje kod mene u Zagrebu takvih klubova ima dosta a i mladih dosta ima u takvim klubovima i barovima,i sto je dosta iznenadujuce dolaze dosta i Hrvati!!!  |
zaista iznenadjujuce...hrvati u sred zagreba?! :-k za ne povjerovat :lolj:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
|