www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Guzom naduva 1.000 balona!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
milica_p
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 10:27 am    Naslov poruke: Guzom naduva 1.000 balona! Na vrh strane Na dno strane

Marvin Simons (37) voli svoju suprugu Džudi (35) s kojom je sedam godina u braku, ali tu postoji jedan mali problem: Džudi ne može da kontroliše svoje gasove. Ponekad su njeni napadi gasova tako žestoki i tako dugo traju da Marvin mora da izađe iz kuće na nekoliko sati. Čak su se i komšije žalili i jednom prilikom pozvali policiju i vatrogasce - kao vodeće stručnjake za ispitivanje curenja plina, u slučaju da se ne radi o Džejninom stomaku..

To je takođe razlog što je otpuštena sa svih poslova na kojima je bila angažovana. A zatim se paru posrećilo. Dok su pomagali komšijama u pripremema za proslavu dečijeg rođendana, iznajmljena boca s helijumom za balone se pokvarila. - Kako ćemo sada naduvati ovih 200 balona - pitala se kroz suze Mili Džekson, čije dete je slavilo rođendan. Gotovo svakog minuta Džudi je ispuštala po jedan prdež, što je još više naterlo suze na oči nesretne Mili. - Čekajte, imam ideju - rekao je Marvin i skinuo Džudine pantalone. Pažljivo je stavio balon u njen anus. U sekundi se balon napunio, čak mnogo brže nego uz pomoć boce s helijumom. Marvin i Džudi sada imaju svoj biznis za naduvavanje balona. - Džudi može da naduva hiljadu balona za jedan dan, i toliko se izveštila da sada sam može da drži balon na mestu - kaže Marvin. Dodaje da je Džudi sada stekla praksu pa može da pušta vetrove i na druge otvore na telu. - Ne znam kako joj to polazi za rukom, ali je dobra - kaže Marvin. Posao s balonima je jedan od najuspešnijih u Sinsinatiju. Jedine pritužbe koje su dobili je strašan smrad koji se širi kada baloni puknu. - Nipošto ne biste želeli da se nađete u blizini kada se neki od njih slučajno izduva. Shocked Shocked Shocked Shocked

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako li je bilo deci na rodjendanu dok su cepala balone???

tv
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nedaj boze da nekom pukne u ruci taj balon...

SSJ5
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste, imaju industriju .... Mislim da bi pocrkalo pola Amerike ili odakle su vec.

Mika87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked pa ja nebi izdrzao da je moja zena takva... nikako Exclamation Exclamation

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka coveku cast kako moze da zivi sa takvom zenom jednom dok bude spavao nece da se probudi Smile

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo da ne radi u Macdonaldsu. kuci neka cini sto oce hehe

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Guzom naduva 1.000 balona! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon