www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kineski automobili
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  
Autor Poruka
mrviluche
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Videh kineski auto sto se prodavao u Mitoni.Rec je o dzipu nalik na Toyota 4Runner,ali,ono sto je najbitnije,NIJE rec o licencnom proizvodu.Deluje veoma nekvalitetno,jedino sto je o.k. je motor koji je izradjen po Mitsubishijevoj licenci.

A inace Kinezi prave svasta i verovatno su oni buduca automobilska sila.Samo,za sada to jos uvek nije na nivou npr. Dacije.Tako da su Koreanci(narocito Hyundai-KIA koncern)trenutno najbolja opcija,kad je odnos cena-kvalitet u pitanju.

Edit by Jugovic:
Moze ovo i u jednu poruku, hvala.

peca1989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: ***SRBIJA***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 19, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

veruj mi nema nishta od kineza i njihovih automobila...ako zelish da dash tih 6-7 hiljada pazari brate vw ili mercedes,poshto kesha nemash za dzipa,ali vozi se lepo u limuzini a ne da ti posle dve god rade generalnu...imash passata 2000 god,da nadjesh za 8 000...malo je skuplje ali...pusti kineze,to nece proci

isica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2006 1:23 pm    Naslov poruke: Ha, ha Na vrh strane Na dno strane

Mislim da bi trebalo da se udruze sa Zastavom. to bi bio pun pogodak.

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2006 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je poznato da vw ima fabriku u Chini,ali se tamo fali neka meshavina santane i jette 2 sa primesama golfa III i venta imao sam slike u nekom chasopisu ali to je bilo pre 4-5 god. Neznam za druge marke u CHini ali ovi modeli su u 80tim imali reputaciju

micodelija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 03, 2006 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao bre ljudi pa mi poređujete taj model admiral od mitone,pa taj je odavno zastareo bre

evo samo da vam spomenem...dakle kina,u kini imate preko 120 tvornica automobila...razlika između njih je to što samo 5-6 njih ima vlastitu proizvodnju svojih modela,ovi ostali doslovno sklapaju modele,dakle ili kopiraju ili im neko da licencu i tako,primjer jednog sklapanog vozila je onaj šugavi landwind...uzeli su sve šta je bilo od isuzu rodea i deri Smile
stvarno dobre i kvalitetne tvornice u kini su...brilliance i great wall motors,tu su i chery i gelly,chery već nešto pokušava na američkom tržištu ali od nekih kolega sam čuo da baš i nije nešto,isto ko i sa gellyem
dok sam u tvornicama od brilliansa i great wall-a bio osobno,vlasnik tvornice brillianse je BMW i doslovno se ulazi u zgradu bmw,u tvornici maltene nema nijednog kineza i sve rade roboti,tvornica ima 3 ogromne proizvodne hale...proizvode se bmw..3...5...brilliance i novi model ja mislim splendor,nešto kao bmw 5 samo u 4,5 metra,brilinase je ko e klasa
šta se kvalitete tiče tih vozila praktički sve je od bmw-a...a opet jefitnije upakirano,nudi se sav luksuz..od automatika,kože,dvd-a u autu itd...sve ima,auto je stvarno kvalitetan i siguran sam da će biti dobro prodavan,uskoro će vam početi prodaja i na tržištu scg Smile)) e da..i cijene,od 20000 € pa na više,za te pare nema šanse da nađete takav auto,auto je stvarno stroj

great wall motors,privatna kompanija,neki amerikanac i kinezi,top model se zove hover,dizajnirali su ga talijani,naravno pokreće ga mitsubishi ali pošto je gwm jedna od največih tvornica motora u kini (godišnje preko 400000 motora) uskoro će imati svoje motore,2.4 benzinac i 2.7 turbo dizel,neka kemija s fiatom,vozilo je stvarno mrak,oprema nema čega nema,koža,klima,dvd bla bla bla...posle će biti i automatik,u ponudi imaju i pick up vozila,i već zadnjih 8 godina su najprodavaniji na kineskom tržištu,imaju jedan model deer (licenca od toyote hilux) i s njim rasturaju,svi znamo šta je toyota hilux,a oko 10000 modela je prodano i u rusiji,tu si i ostali modeli jeppova više tako za kinesko tržište ali isto su u redu,tvornica nudi i pristojan garantni rok tako da nema sumnje u kvalitetu,imaju toliko kapitala da mogu da kupe pola srbije,proizvodnja automobila je opet isto ko u briliancu,dakle sve roboti i oprema uvezena iz nemačke,amerike,japana itd...vruhunski,i oni će vam uskoro biti na tržištu scg,cijene oko 15000 do 30000 eura,isplati se,auti su isto odlični

ove dvije tvornice su stvarno najjače u kini,a po meni i najkvalitetnije,tako da ako čujete za automobile tog imena,vjerujte dobri su

sljedeći...tianma,isto su već došli u scg,uskoro će i prodaja,nisu tako kvalitetni kao briliance i gwm ali nisu baš i tako loši, nisam ga imao prilike voziti ali malo im je završna obrada manjkava,nemogu tvrditi ništa kad nisam vozio,valjda će takva biti i cijena,ne znam ali pretpostavljam da će biti negde oko 18000 eura pa na više

ima i firma soueast,dakle rade sve po licenci mitsubishija i sangsjonga i toyote,doslovno imaju kopije rextona,land cruzera,i još par modela od mitusubishija (lancer,mpv itd) kvaliteta izrade je na rangu brilianca i gwm-a,stvarno su automobili ok ali nemaju pravo na izvoz,baš zato jer imaju licencirane modele,a oni se još uvijek prodaju u europi,imaju neke svoje modele ali samo za kinesko tržište,za sada niko nema planove po scg

byd auto i hafei,byd ima licencirani model od toyote,zove se f3 (corolla),odličan auto,imaju i mali model flayer koji se već prodaje u rusiji,planiraju i jedan model f6,nešto kao bmw 7 ali imaju problem s motorom jer previše troši a u kini su zakoni o potrošnji goriva,zato većina automobila vozi na motorima mitsubishi.isuzu ili gwm
hafei ima model lobo,dizajn guigiaro,valjda se tako piše,lepi auto,kvalitetan sa svom opremom,imaju i jedan model saimbao,taj je isto ok,navodno ima i licencu od vw bore,isto niko nema planove za scg

foton nudi terentni program,buseve,kamione,traktore valjda se već čuli,imaju i svoje terence suv,i pick up,isto kvalitetna firma,motori su od toyote,prodaje se u republici srpskoj teretni program

evo to vam je to,dakle ako čujete za neki od ovih modele vjerujte ljudi auti su stvarno u redu,za te pare dobiti takav auto,ja i sam osobno vozim gwm na bg table Smile)),nema brige sa njima...ovo ostalo,dadi,fudi,jugiling,huabeng, bla bla bla...zajebi,to ide toliko u krajnost da možete maltene da birate kako će vam se zvati auto,dakle ako želite da se zove srbija..zvat će se srbija Smile))

evo to je to

mnmn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kakvi kinezi, sta vam je

biske
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 09 Maj 2005
Mesto: mirijevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 12:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naprave ga oni al tu kvaliteta nema

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam cuo da su im tj da imje dzip sr**je od coveka koji ga je vozio kazze da nemoze nigde da prodje van puta da su za van drumske uslove koristili obicnu ladu 1300 koja ima pogon nazad i da je ona prohodnija od kineza e sad ili on laze ili je stvarno tako...

....tvoj i u dobru i u zlu....

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kineski automobili se hteli vi to ili ne probijaju na nasim trzistima,a i svetskim,i to sve vise i vise

Vlada_R
///M
///M

Godine: 39

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miskopisko je napisao/la sledeće:
Kineski automobili se hteli vi to ili ne probijaju na nasim trzistima,a i svetskim,i to sve vise i vise

Jedini razlog za to je zato sto su jeftini, a ne zato sto su dobri.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Kineski automobili Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon