:: |
Autor |
Poruka |
gorec16 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč

|
|
ja imam ljepe,pune usne i sve što koristim od šminke za usne je labello točnije lip balm,a za njihovu njegu koristim jedan recept u novinama i meni pomaže:
prvo mekom četkicom za zube "isčetkate" usne da skinete mrtve stanice,a onda namažete med i držite ga 10 minuta i onda ga ....poližete(ili netko drugi)slatko...
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
Meni su moje savršene i kad su našminkane i kad nisu, i kad ih cijele izgrizem, jednostavno moje su. Nisu prevelike nisu ni crta od usta. Ne patim da izgledam ko usnata riba iz crtića, niti nečja usta, primjerice neke manekeneke dorađene u photoshopu...
|
|
|
|
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
Meni nista ne pomaze,usne su mi stalno suve...
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Nekoliko puta sedmicno, kad peres zube cetkicom predji preko usana nekoliko puta. Deluje kao piling, usne ostaju lepe i negovane. Posle naravno labelo i u krevet....
P.S. Dobro je mozda imati i posebnu cetkicu za to, jer su one za zube ponekad mnogo ostre i jake
|
|
|
|
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
Moram to probati,jer vec ludim od ovih usana...
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
sjena23 je napisao/la sledeće: | Meni su moje savršene i kad su našminkane i kad nisu, i kad ih cijele izgrizem, jednostavno moje su. Nisu prevelike nisu ni crta od usta. Ne patim da izgledam ko usnata riba iz crtića, niti nečja usta, primjerice neke manekeneke dorađene u photoshopu... |
svaka cast na odgovoru..slazem se sa ovim Kakve su da su moje su..volela bih neke izmene..i cinim sve da meni izgledaju lepse ali ne patim za bog zna kakvim usnama..koje pre svega..nisu moje
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Do lepih usana se stiza ovako.Ali to je stvarno istina,tako se ja igram od malena a rezultat je vise nego ekstra.Recimo to ide nesto kao kad mala dece zamisljaju da voze automobil pa "prde" usnama-onako klepecu jedna o drugu.Videces rezultat za jedno godinu do dve.
|
|
|
|
|
 |
maaraa Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438

|
|
Najbolje je Labello, ili neko sjajilo a prije toga ih malo namazi sa medom da odstoji i upije se!
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
svijetlom olovkom obrubiti usne npr bijelom i onda sjaj
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Imam mala i slatka usta,to svi kazu,skontali smo da moj decko i ja jako licimo,uske glave,a ustasca mala,jednom su ans pitali kako nam je akd se ljubimo?Ma mala usta su super,moja su sklona pucanju,pa zato moram jaaako da pazim,Labello UWEK uz sebe a pred spavanje,tri kile istog,pa davidis kakve budu.A kad mi se smrachi da ih stalno mazem,ona dobijem kvave pukotine(nikom ne bih pozelela da ima tako preosetljive usne kao ja),e onda stavim Vazelin preko noci,vasha baka ga sigurno ima ako vi nemate,moja je meni donela!Jako su mi sexi narandzaste usne,boje kasnije,i jarko crvene u kompletu sa crvenim noktima...super je neutralna sminka kada istakne super usne,ja to radim!
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Za ispucale usne je dobra Pantenol mast... Meni kad su vadili umnjake su mi skroz bile ispucale usne da nije bilo sanse da ih labelom povratim u normalno stanje, pa mi je doktorka rekla da kupim u apoteci pantenol mast i da mazem usne time. I kroz par dana su mi usne bile ko nove...
|
|
|
|
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
ubrizgajte injekciju kolagena dobijenog iz kravljeg repa i eto 8)
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|