:: |
Autor |
Poruka |
lookitj Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263

|
|
Razocarala me je prilicno kad sam gledao onaj koncert u Budvi proslog leta. Dotle sam imao sasvim dobro misljenje o njoj, Wild dances mi se extra svidjala, ali kad sam ukapirao da su joj sve pesme tako slicne, bilo mi je malo glupo...
|
|
|
|
|
 |
Hagan_Bajan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 196 Mesto: Između sna i jave

|
|
Nije bas nista posebno... ni izgledom,a ni pjevanjem.
|
_________________ On je kralj, On je sam,
Gospodar zemlje cudesa,
Samo zena kao tajna,
Polako ga vuce sa prestola.... |
|
|
|
 |
plany Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 91

|
|
Ruslana je zaslepila evropsku publiku na Eurosongu, no meni nije nesto.
|
|
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
lookitj je napisao/la sledeće: | Razocarala me je prilicno kad sam gledao onaj koncert u Budvi proslog leta. Dotle sam imao sasvim dobro misljenje o njoj, Wild dances mi se extra svidjala, ali kad sam ukapirao da su joj sve pesme tako slicne, bilo mi je malo glupo...  |
Znas kako, pesme joj jesu slicne, ali ako pogledas grcku muziku, i tamo su pesme slicne jedna drugoj, ali se meni grcka muzika svidja. E sad jos ako je Wild Dances autorska pesma onda je meni potpuno ok, samo me malo nervira, sto nema nikakve slicnosti sa ukrajinskom verzijom te pesme. Sto se Zeljka tice, pesma je odlicna, ali nazalost kao i 99% nasih pesama plagijat. Ma sta god pricali i izvlacili se, pesma je definitivno plagijat, jer coveku koji svira 9 instrumenata nije tesko da postojecoj pesmi imeni par akorda, da bi pesma bila nazovi autorska. Meni je naravno kao i svima krivo sto nismo pobedili, ali gledano s druge strane mozda je i tako bolje, jer i ovako tonemo sve dublje i dublje, a ta pobeda bi samo pogorsala ekonomsko stanje u zemlji
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Meni je bas slatka...ali mislim da nema bas neke glasovne mogucnosti a i kako mogu proceniti kada se samo dere ( ne bukvalno ) dok peva...i sve pesme su joj na isti fazon...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
lookitj Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263

|
|
Mnogo sam ocekivao od nje pre nego sto sam je video na onom koncertu u Budvi prosle godine... Tad sam se zesce smorio, pa od tada, iako mi je simpaticna, nemam neko narocito misljenje o njoj, jer su joj pesme sve u dlaku iste...
|
|
|
|
|
 |
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd

|
|
Slatka je, mad njena muzika nije u mom fazonu...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
 |
serbiangel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 139

|
|
super je skroz ali ne mislim da je ona trebala popediti euro song
bolje je ipak bio zeljko joksimovic
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Kad je pevala na evrosongu bila sam malo sokirana za njen nastup ali sa vise slusanja pesma mi se veoma dopala i veoma je atraktivna mada od onda nisam cula neke novije pesme sa njene strane...
|
|
|
|
|
 |
natashaaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Mar 2006 Poruke: 128 Mesto: duBBBrava

|
|
teodoramala je napisao/la sledeće: | Meni je skroz super!!
Ja kad sam je slusala jos prvo (ne finalno) vece na eurosongu 2004 dopala mi se na prvu loptu...
Pozz |
i meni se tako dopala i zato mi se sviđa.. volim takve pjevače koji mi se dopadno onako - od prve.. sve iza toga je mazanje očiju.
|
|
|
|
|
 |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146

|
|
Meni je simpaticna i dobro pjeva.Slusala sam par njenih pjesama i super su mi!
|
_________________ Muskarci su vrlo naivna bica:
1.misle da su pametni jer imaju 2 glave
2.misle da su njezni jer sjede na jajima
3.misle da je ovo:--------20 cm |
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
super pevacica mnogo je pozitivna
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|