:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Mislim da je Saban jedan od najboljih pevaca na estradi, svaka njegova pesma je zakon.
Svaka u srce pogadja...
|
|
|
|
|
 |
DankoKG Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 122 Mesto: KG

|
|
Ubedljivo jedan od najboljih nasih pevaca,pogotovo uzivo kada peva,svaka mu cast
|
|
|
|
|
 |
generalni Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam

|
|
SLAKI33 je napisao/la sledeće: | Sta mislite o njemu ?
Sta mislite o ovoj pesmi, "Ti me varas najbolje" ja mislim da je najbolja u Sabanovoj istoriji! 8) |
vidim da si jos jako mlada dok ti je ta najbolje pjesma u Sabanovoj historiji
meni je najljepsa ,,znam ti bolnu tacku''.
ali inace nisam odusevljen od sabana, ima nekoliko pjesama koje su lijepe i to je to.
|
_________________ Sta cemo raditi kad zlo nestane? |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Moja omiljena pesma je "Bio sam pijanac" al nije jedina ima i Gordana, Avantura i Ja sam nasem sinu i otac i majka....i jaooo
|
|
|
|
|
 |
panter panta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 19

|
|
Sve njegove pesme su dobre najbolja je s namerom podjoh u veliki grad
|
|
|
|
|
 |
Bincy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125

|
|
Saban Saulic mi je jeden od najboljih pjevaca sto se tice
narodnjaka ...naj pjesma srno moja malena,uvenece narcis beli
njegov novi album je stvarno extra svaka cast !!
uzivo pjeva vrlo dobro ...bila sam vise puta na njegovim koncertima
|
|
|
|
|
 |
Aco91 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 243 Mesto: Loznica

|
|
Mislim da je on jedini od starijih pevača koji na svojim novim CD-ima još nije otpevao neku glupost.Sve radi u granicama pristojnosti!
|
|
|
|
|
 |
ajd docu ja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 7

|
|
ma za sabana se nema sta reci kralj nad kraljevima kad je on poceo pjevati ja se nisam ni rodio
|
|
|
|
|
 |
margitrad Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326

|
|
Dobra je, najbolja od novijih pesama, ali koja moze da se uporedi sa Odlazis, odlazis
|
|
|
|
|
 |
vladeling Prijatelj foruma

|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac

|
|
Aco91 je napisao/la sledeće: | Mislim da je on jedini od starijih pevača koji na svojim novim CD-ima još nije otpevao neku glupost.Sve radi u granicama pristojnosti! |
Ja se sa tobom ne mogu sloziti, a siguran sam i mnogi koji vole staru, pravu narodnu muziku!
Saban Saulic peva extra, nekada je imao izuzetne pesme, ostalo je upamceno nebrojeno hitova, ali to je bilo ranije, svaki skoriji album mu je sr*nje nevidjeno... Nije otpevao neku glupost? A kakva pesma je "Kolovodja djavo"? Reci mi tri pesme sa poslednja tri albuma da se slusaju i dalje? Nema, ne mozes reci ni za jednu! Sve se zaboravilo! A razlog tome je sto Saban Saulic vise ne peva narodnu muziku! Stari, dobri Saban Saulic vise ne postoji! Sada postoji samo Saban koji peva ovu novu, turbofolk muziku koja je po meni jedno veliko sr*nje, i pitanje je da li mozes da na albumu izdvojis JEDNU pesmu da vredi sa celog albuma!!!Tako da o tome da nije otpevao neku glupost na novim CD-ovima, o tome nema reci, naravno da je otpevao, i ne jednu nego mnoooogo gluposti!!!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
 |
|
|
|
 |
markan_bbb Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100

|
|
za mene je najbolja njegova pjesma Lepa do bola... jedna od najboljih pjesama dosad u 2006.
|
|
|
|
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
Onako nemam neko misljenje o njemu
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|