:: |
Autor |
Poruka |
nek0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2007 Poruke: 13
|
|
KIS 6 Vec skoro godinu dana bez ikakvih problema.
Na drugim racunarima AVG i Avira.
Ali definitivno od Kasperskog nema bolje
|
|
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Nod32 antivirus system
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Nakon isprobavanja mnogih opcija (od Nortona koji poprilicno optereti sustav, pa sve do Kaspersky antivirusa koji detektira viruse tamo gdje ih i nema) odlucio sam da je najbolja zastita koristenje kombinacije antivirusa, firewalla i anti-spywarea.
Trenutno koristim dual boot sa Windowsima XP Pro SP2 i Windows Vista Ultimate.
Uz postojece firewall-e koji dolaze sa Windowsima, te Windows Defendera u Visti, koristim Nod32 kao antivirus, Outpost firewall kao firewall, te Webroot SpySweeper kao anti-spyware.
Vrlo je vazno da se svakodnevno koristi update kako bi se osigurala kvalitetna zastita.
Isto tako je vrlo dobro koristiti alternativne browsere poput FireFoxa umjesto Internet Explorera, jer je FireFox (kada je dobro konfiguriran i sa instaliranim dodatnim addon-ima) mnogo manje ranjiv na napade od Internet Explorera (koji ima mnogo vise sigurnosnih propusta i javno poznatih i dostupnih rupa koje se vrlo lako mogu iskoristiti).
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
Legolas the elf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jan 2008 Poruke: 44 Mesto: Karlovac
|
|
Definitivno NOD32.
Jamčim vam najbolju zaštitu od virusa.
|
_________________ Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatu. Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Pre svega bih zamolio sve clanove koji ubuduce budu pisali postove na ovoj temi da procitaju ovu temu.
Ne vidim svrhu pisanja odgovora ovde tipa "Najbolji je ....." i to je to. Ovo citaju i ljudi koji nisu toliko upuceni u svet kompjutera i virusa i nije im jasno zasto bi bas taj koji ste vi naveli kao najbolji uzeli. Zato hajde da im malo obrazlozite... nije tesko napisati jos recenicu ili dve
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
po meni su kasperski i avg najbolji, kasperski imam na poslu, avg kuci, mada videcu sta da radim kada mi istekne taj rok od godinu dana za avg, lepo sve podesim, sam update-uje, sam skenira, milina....
a npr, priznajem da sam za nod glupa jer mi nikako nije ulazilo u glavu kako to fukncionise, jer sam ga imala jedno kratko vreme
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|