www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Otac (još malo pa) stotinu dece
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 4:28 am    Naslov poruke: Otac (još malo pa) stotinu dece Na vrh strane Na dno strane

Jedan 60-godišnjak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji se već 15 puta ženio i čije su dve poslednje žene trudne, namerava da do svog 68. rođendana postane otac stotinu dece.

Dad Mohamed Morad Abderahman, koji je do sada morao više puta da se razvodi kako bi ispoštovao zakonom dozvoljen maksimum od četiri supruge, obećava da će se smiriti kad ostvari cilj, piše list "Emirats tudej".

List na naslovnoj strani objavljuje fotografiju ponosnog oca okruženog svojim "direktnim potomcima", kojih sada ima ukupno 78, a starosti su od 36 godina do 20 dana.

Abderahmanova deca žive u petnaestak kuća koje izdržava od penzije bivšeg borca, ali tu su i velikodušni dečji dodaci koje im uplaćuje mali emirat Ađman.
[Tanjug]

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj ne da može da osnuje fudbalski klub, nego svoju ligu ( 7 timova ima za sada + jedna rezerva).

A nastavi li ovako, moći će da osnuje i svoju Ligu Šampiona.

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf masala, koju bre ligu sampiona jos malo ovaj napravi citavo selo. Samo treba nahraniti stoninu ljudi nije to malo Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
Ovaj ne da može da osnuje fudbalski klub, nego svoju ligu ( 7 timova ima za sada + jedna rezerva).

ma kakva rezerva, taj jedan je soodija Laughing Laughing Laughing ...pa mislim ono, svaka moo cast, vidi se da je borac Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^wooohoooo Smile Smile Smile ambiciozno nema sta Smile Smile Smile

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi mu rodila za milione i milione

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked Ovaj covjek otkacio skroz

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~Tanja~ je napisao/la sledeće:
Shocked Shocked Shocked Ovaj covjek otkacio skroz

Ko je l' ja? Zašto, samo sam rekao istinu. Pa, tip ima više dece nego 30 posto članova domaceg.de postova. Zar nije tako?

@Dad Mohamed Morad Abderahman
Mohamede...Moki ( ne ljutiš se što ti tako tepam?) samo ti nastavi i ne osvrći se na ovo što mi pišemo, samo ti radi svoj posao. Sto pet , pa opet !!!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno nikad neću razumeti poligamiju:
Imas 4-5 žena, a sa time automatski dobijaš i isto toliko tašti... Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
Stvarno nikad neću razumeti poligamiju:
Imas 4-5 žena, a sa time automatski dobijaš i isto toliko tašti... Rolling Eyes
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hahahahahhahaah ko zna sta on radi sa tastama. E da je nama u Srbiji jedan takav da napravi stotinu dece pa da poboljsa malo natalitet u nasoj zemlji Laughing Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj nema šanse da popamti imena svojoj deci. Ej, 78!!! Cifra je to, moj bato.
Teoretske šanse nema da im popamti imena. Zamislite scenu , zove ga nastavnica da dodje na roditeljski sastanak, jer mu sin taj i taj ima mnogo loših ocena.
On se počeše malo po bradi i treba mu par minuta ili sati da se seti na koga to misli.
Ili kad ode u školu , a tamo već 20-ak njegove dece. Pa, kad jurnu na njega i zaurlaju:
" Babo, šta si nam doneo, jesi li nam doneo bone?"

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 22, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bojan_kralj je napisao/la sledeće:
E da je nama u Srbiji jedan takav da napravi stotinu dece pa da poboljsa malo natalitet u nasoj zemlji Laughing Laughing

Boki kralju pa bacaj se na posao Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Otac (još malo pa) stotinu dece Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon