:: |
Autor |
Poruka |
kovrdzava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 112 Mesto: cacak

|
|
meni su civave jako slatke zivotinje
|
_________________ vecita sanjalica |
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
Mnogo je ruzno pseto,vise preferiram velike pse.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
eh ja bih bas voljela imati civavicu
|
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Meni su one super! Pogotovo ta "CUP"varijanta! Ali znam da ne valjaju, zbog "greske u proizvodnji". Savetovala sam se sa veterinarom, jer sam htela da kupim tog psa, ili maltezera CUP varijanu, ali mi je rekao, da su reeeeeeeetki slucajevi, kada se oni prirodno radjaju tako mali. Mnogo je cesca varijanta da su "modifikovani" da ostanu zauvek tako mali. Naravno, posle toga imaju komplikacije velike sa zdravljem. Zenke sa potomstvom (retko mog da prezive dok su skotne, pogotovo ne porodjaj). Ova obicna civava, neka (po mom misljenju) srednja varijanta, svidja mi se samo kad su bebe! Obozavam male pse! Ustvari, obozavam sve skoro pse, ali ne bih sve kupila tj. drzala!
|
|
 |
MERLINKA-PG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 276 Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....

|
|
Joj Francuskinja grijesis jer sam widjela da mislis da swi kupuju raqdi mode i kopiranja... Zaista nije tako jer sam ja trebalka kupiti ciwawu ali je oko &00 eura pa mi moji nisu dozwolili.., Zato cu da kupim pinca jer je on 250 a razlikuje se od ciwawe sto je mnogo nerwozniji,woli da laje i weci za jedan prst... A ciwawice su tako slatke jer su sicusne, i mnogo umiljati psi.,
Ciwawice bi se samo mazile i obozawaju da se drze u ruke i pripiju uz tijelo... Joj widjela bi da je uzmes u ruke...
Mada i pincewi su slatki,mada su malo nerwozniji... Ali ako Bog da krajem Jula ga dobijam !
|
|
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Obozavam civave!
Tako male,slatke...joj ja hocu da je kupim al mi moji ne daju.I oni se tripuju da lici na pacova...a nije...bas su swatke
|
|
|
 |
djokili Dobro upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac

|
|
To stvorenje je pre pacov nego pas!!! Strasno!!!
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Meni se ne svidjaju, ali nije tacno da su ko pacovi. Nekad znaju da budu bas simpaticni tako mali, smesni, slatki...
|
|
|
|
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
ma kavi bre pacovi pogledajte preslatke su
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
ajd oni cupavi i nekako..ali oni celavi, ko nektarine..uf bre..ko pacovcici..svaka cast ukusima, ali ako imam psa zelim da imam psa a ne misa
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
jes da su ko pacovi ali su mnogo slatki...imao sam ih,jako su umiljati cak...ko macici
|
|
|
|
|
 |
kiki1979 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec

|
|
preslatki su al sam ipak birala malo veceg
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|