:: |
Autor |
Poruka |
popdjemo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 70

|
|
iso sam ja pa me smorilo na kraju, instruktori su idioti, samo muvaju te ribe sto dolaze
|
|
|
|
|
 |
popdjemo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 70

|
|
...presho sam na kikboks
klub - palmini tigrovi
|
|
|
|
|
 |
Ivvana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd

|
|
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Isao sam sa nekih 7 godina, ali sam imao ruznu partnerku i nisam hteo da nastavim! Pogresio sam
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
vladimir86 je napisao/la sledeće: | Isao sam sa nekih 7 godina, ali sam imao ruznu partnerku i nisam hteo da nastavim! Pogresio sam  |
Išla sam kad sam bila mala pa sve do 15 godine života u BeoDenc-u.Imala sam fenomenalne instruktore koji su nas vodili i na razna takmičenja, osvajal sam neke silne diplome i bila najbolja u ča-ča-ča,
međutim, kad je došlo vrijeme da se pređe u klub i plati 1000maraka za upis u klub, 300 maraka za haljinu itd - moji više nisu imali novaca za tako nešto
Moj neprežaljeni san. Dan-danas mi je bar ostao osjećaj za ritam, mogu igrat stalno, stalno i uz svakakvu muziku
|
|
|
|
|
 |
jura_vz Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 65

|
|
isao sam prije 2 god.
|
_________________ jurch |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Formacije?
Parove, latinsko-americke ili standard?
Bas bih htela da cujem, da li je ovaj sport omiljen i kod vas?
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ja sam se aktivno bavila plesom . Zavrsila sam skolu plesa , ali se nikada nisam takmicila.
Pratim takmicenja ako nekada potrefim da ima prenos mada je to jako rijetko.
Uzivam u plesu i najvise mi se svidjaju latinoamericki jer su zivlji mada svaki ples sam po sebi ima nesto lijepo u sebi , od koraka do koreografije , obuce i odjece.
Sada pratim na HTV-u subotom navecer Ples sa zvijezdama i uzivam svaki put. Mislim da bih toga trebalo vise biti na tv.
Uvijek sam imala zelju da nadjem decka koji ce znati plesne korake da s njim mogu da plesem..ali eto ne naletih jos na njega
Vliki plus plesu , jer pored kondicije koju dobijete baveci se plesom djevojke cesto lijepo oblikuju svoje tijelo , djete nauci bonton ponasanja u drustvu..u svakom slucaju ako imate priliku da dijete upisete u neku plesnu skolu obavezno to ucinite.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
to po meni i nije sport.isto kao i sah
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Ja sam se aktivno bavila plesom . Zavrsila sam skolu plesa , ali se nikada nisam takmicila.
Pratim takmicenja ako nekada potrefim da ima prenos mada je to jako rijetko.
Uzivam u plesu i najvise mi se svidjaju latinoamericki jer su zivlji mada svaki ples sam po sebi ima nesto lijepo u sebi , od koraka do koreografije , obuce i odjece.
Sada pratim na HTV-u subotom navecer Ples sa zvijezdama i uzivam svaki put. Mislim da bih toga trebalo vise biti na tv.
Uvijek sam imala zelju da nadjem decka koji ce znati plesne korake da s njim mogu da plesem..ali eto ne naletih jos na njega
Vliki plus plesu , jer pored kondicije koju dobijete baveci se plesom djevojke cesto lijepo oblikuju svoje tijelo , djete nauci bonton ponasanja u drustvu..u svakom slucaju ako imate priliku da dijete upisete u neku plesnu skolu obavezno to ucinite. |
Hehe, potpuno si u pravu. U Nemackoj je ples jako popularan. Formacijska takmicenja su organizovana po ligama. I Plesni Klub iz Bremen-a ja trenutni svetski prvak. Formacije igraju ukupno 6 minuta, od toka ulazi u ocene 4,5 min. Tih 6 minuta moze da se poredi sa trcanjem na 3000m.
Haha nije sport. Videla bih ja tebe kada bi pokusao da 6 minuta igras
|
|
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Ne znam ni da se prikazuje
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
 |
danijelavu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|