www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ivankamaza na 24.spraticu...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iko, komšinice moja Very Happy , sve ti najbolje od srca želim Very Happy , samo nastavi, draga, da nam budeš ovako vredna Wink

Veliko srce imaš i brižna si, a to jako cenim Very Happy Čuvaj se i...hvala Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene da cestitam svojoj zenici na ovako lepo prodjenom spratu .. sve najbolje u daljem radu zeno .. samo napred .. ljubi te tvoj muz

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drago mi je da ti mogu čestitati na još jednom uspjehu Very Happy
Ostani tako draga kao što jesi, i razigrana naravno, tako da ti duh može ispuniti želju Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iko zar ne rece ti nama da cesh prestati kad stignesh na 23. aaa?? Question Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green ...Shalim se, iskrene cestitke od mene draga moja i da se josh doogo koockamo Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@idealno_losha hvala ti puno idemo dalje Wink
@inferiorna_akasha hvala draga ne manjam se ja Wink cmokim te puno
@Annabel_Lee hvala tebi Mila moja sto si tako iskrena, hvala ti na svaku lepu rec, ljubim te srce Wink
@Boky ej moj net muze, hvala sto uvek odvojis malo vremena da mi cestitas, ni jedan moj spratic nisi propustio od kad smo se vencali Laughing Ljubim te Wink
@mistik29 hvala tebi sto si mislio na mene, ne menjam se ne brini, ostajem kakva sam, hvala ti sto me takvu cenis Wink
@Alexns paaaaa Embarassed jeste rekal sam al previse volim ovaj forum sta cu Embarassed Hvala dragi moj Mr. Green kuckamo se naravno Wink

Hvala svima na iskrenim cestitkama, drago mi je sto mislite na mene, ljubim vas sve redom... I volim Wink

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej
znas kako ce mo?
Ja cu tebi da cestitam i za naredi sprat,nemoze te niko stici hihihihihihihihihihihihhiihi
Ivance sta reci,svaka cast Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Charmed hvala draga, cestitaj ti meni cimmozes nije nikakav problem za tebe sve Wink Ljubac

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ivankamaza na 24.spraticu... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon